miercuri, 6 mai 2009

Naomi, Gay Fest şi Gandurile unei lesbiene

Publicat de FLORIN la 13:50
1. Ieri butonam telecomanda televizorului reparat şi ce să vezi: pe OTV se certau Naomi şi Tarky. Tarky avea mai mult chef de scandal decât Naomi. Ştiţi ce mi-am dat seama: oamenii mici chiar au ego-ul mare, incredibil de mare. Atât de mare încât se ameţesc cu el şi nici măcar nu ştiu cu ce au început fraza. Ce a ajuns şi televiziunea în ziua de azi e mult peste inimaginabil. În curând chiar vor exista oameni care se vor omorî în direct la tv ( dacă nu s-a întâmplat deja asta).

2. Programul Gay Fest a suferit câteva modificări şi probabil va mai suferi alte câteva după închiderea neaşteptată a clubului Purple. Astfel, dezbaterea de joi, 21 mai, cu tema ” Activismul LGBT din nordul Europei până pe baricadele din Balcani” se va întâmpla la 13:00, şi nu la 18:00, cum era programat. La fel şi cu dezbaterea de la Centrul Ceh pe principiile Yogyakarta, de vineri, 22 mai. Ora la care se va ţine dezbaterea este 13:00, şi nu 18:00. Că tot vorbim despre principiile Yogyakarta, acesta este un document elaborat de un grup internaţional de avocaţi şi experţi ai drepturilor omului, sprijiniţi de o serie de asociaţii LGBT. Documentul identifică o serie de principii de aplicare a standardelor şi a legislaţiei internaţionale privind drepturile omului în ceea ce priveşte orientarea sexuală şi identitatea de gen, precizând că abuzurile datorită orientării sexuale şi identităţii de gen sunt violări ale drepturilor omului ţi ale legislaţiei internaţionale.

3. ‚Gândurile unei lesbiene’ este o carte scrisă de Alexandra Toader, publicată de editura Lumen. Vorbeam noi la un moment dat despre lucrurile pe care ar trebui să le facem: să ne arâtăm forţa de cumpărare. În anii 1970, pe vremea lui Harvey Milk, mulţi au dat faliment pentru că nu serveau homosexuali, alţii au prosperat servind homosexuali. Dacă această carte va avea succes, atunci altcineva va vedea un risc mai mic, după el, în a mai publica o astfel de carte şi oportunităşi mai mari de câştig. Nu ştiu prea multe despre această carte, dar cred că merită. Cartea se găseşte în librăriile din Bucureţti, Braşov, Craiova, Constanţta, Iaşi şi Sibiu.

3 comentarii on "Naomi, Gay Fest şi Gandurile unei lesbiene"

Raducu spunea...

vezi ca ai scris aprilie in loc de mai

Mesagerul Noptii on 6 mai 2009 la 18:04 spunea...

e bine si arilie si mai..........ca naomy e in actiune non stop...... se scuza!

FLORIN on 7 mai 2009 la 00:11 spunea...

modoficat.;)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez