marți, 26 mai 2009

Club Maya are petrecere gay în fiecare vineri

Publicat de FLORIN la 14:27
Se pare că petrecăreţii gay sunt din ce în ce mai căutaţi, chiar şi de către cluburile care , în general, nu gazduiesc petreceri doar pentru aceştia. După ce vinerea trecută s-a deschis The Corner Club, al treilea club gay din Bucureşti, săptămâna aceasta aflăm că un alt club îşi va deschide porţile pentru o petrecere săptămânală dedicată comunităţii gay.

Clubul Maya, situat în Calea Moşilor, numărul 138, organizează în fiecare vineri, începând cu orele 21:00, petreceri pentru comunitatea lgbt ( lesbiene, gay, bisexuali, transgender/travestiţi). Se promit show-uri incendiare şi muzică pentru toate gusturile.

4 comentarii on "Club Maya are petrecere gay în fiecare vineri"

Anonim spunea...

Parada a avut si ea un rost. Am fost vazuti. Acum avem mai multe cluburi :)))

Feel the Betch on 26 mai 2009 la 17:14 spunea...

chestia asta cu mai multe cluburi/ seri/ peetreceri gay/ gay-friendly nu se intampla din cauza paradei, ci strict din considerente economice. au observat patronii ca heteroii prefera sa stea acasa, sa manance popcorn si sa sparga o samanta, decat sa mai vina-n club sa-si mai cheltuie putinii bani ce le mai raman pentru distractie din cauza actualei "crize financiare" si, ce s-au gandit ei, hai sa abordam si clientela LGBT, ca altfel dam faliment.

Feel the Betch on 26 mai 2009 la 17:31 spunea...

oricum, vinerea asta se mai anunta inca o petrecere gay-friendly in capitala: in Club Bubbles http://www.bubblesclub.ro/index.html ,vineri, 29 mai 2009, incepand de la ora 22 va asteptam cu un show plin de culoare oferit de trupa Toxice! Vino sa simti atmosfera muzicii anilor '70-'80 in Club Bubbles!

FLORIN on 26 mai 2009 la 21:48 spunea...

indiferent dacă cauza e parada sau nu e bine că se întâmplă astfel de lucruri şi că se diversifică oferta. astfel, creşte şi concurenţa şi lucrurile continuă să evolueze.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez