sâmbătă, 25 aprilie 2009

Vedete gay din Romania? … doar vise sau …

Publicat de FLORIN la 15:41
Se vorbeste foarte mult de nevoia pe care o are comunitatea gay din Romania de a fi sustinuta de anumite persoane publice asa cum s-a intamplat in afara tarii, prin recunoasterea publica a persoanelor publice a orientarii lor sexuale. Fiindca stim cu totii ca exista si gay printre vedetele din Romania. Exista gay probabil si in medii nu tocmai gay-friendly cum ar fi mineritul, dar apoi intr-un mediu artistic. Marea problema este ca in cazul vedetutelor noastre curajul de a-si asuma orienatarea sexuala lipseste.

Ce vedete gay din Romania cunoastem? Sa trecem peste Naomi si altii asemenea. Hai sa cautam alte nume care ne atrag atentia, dar despre care nu stim nimic oficial.

Mircea Zara - Presa romaneasca a scris o buna bucata de timp despre faptul ca fostul vj de la MTV ar fi gay, dar acesta niciodata nu si-a asumat public statul de gay pentru ca ... el isi stie propiile motive. Si asta, desi la fostul lui loc de munca se ocupa cu promovarea comunitatii gay indirect de foarte multe ori, prin promovarea unor nume precum Las Troias.

Catalin Josan - Cunoasteti ceva despre viata personala a lui Catalin Josan? Sigur, s-ar putea ca acesta sa fie unul din acele persoane care reuseste sa isi pastreaza viata intima pentru el sau s-ar putea ca el sa reuseasca asta tocmai pentru ca se pricepe foarte bine sa isi pastreze orientarea sexuala doar pentru el.

Catalin Botezatu - Stim cu totii ca este un neconventional. Nu avem de unde sa stim daca este gay sau nu. A declarat ca nu este, dar au existat si zvonuri care spuneau ca este gay, declaratii de la fosti iubiti si mai putin de la foste iubite.

Randi ( Morandi) - Hai sa luam pe rand gasca lui Moga. Marius a fost cu Iulia, Iulian s-a zis ca a fost cu Cristian Rus, dupa care s-a infirmat, Smiley e cu Laura Cosoi, Randi a fost cu ....? Ceva lipseste. Ce anume? Randi stie mai bine.

Fuego - Naomi a facut un adevarat scandal cand a declarat ca Fuego a avut o relatie cu Doru Iuga. Bineinteles ca Naomi si-a retras cuvintele, declarand ca si-a cerut scuze lui Fuego si ca nu stie nimic. Apoi, pur si simplu nu a mai comentat acest subiect. Ar putea ca idolul tuturor gospodinelor din Romania sa fie gay? Si in America s-a intamplat. Dar, nu stim nimic.

Doru Iuga - Stim scandalul. Mai mult, a colaborat cu Radio Purple.

Dan Balan - Persoana din spatele lui Crazy loop are un look destul de gay. Niciodata nu s-a vorbit despre o relatie pe care aceasta ar fi avut-o, in conditiile in care despre ceilalti doi interpreti de la O-zone s-a vorbit indelung, unul fiind casatorit, iar celalalt avand aventuri peste aventuri. Cum de nu se cunoaste nimic de cel mai de succes membru O-zone?

In final, vreau sa felicit un gay asumat din Romania, care nu a cazut in penibil niciodata. Recent chiar a aparut intr-o campanie impotriva violentei in familie, in calitate de barbat batut. Este vorba despre Razvan Ciobanu. Felicitari.

Cat despre ceilalti posibili ce spuneti? Cine credeti ca e gay dupa aici? Alte nume ...?

76 comentarii on "Vedete gay din Romania? … doar vise sau …"

Amanda on 25 aprilie 2009 la 16:17 spunea...

ca sa continou lista ta cu posibili vedete gay din Romania, dupa niste informatii ar fi si Pepe, "latino lover"-ul a Zavorancei :P
...dar cum ai scris si u, nu stiu nimic exact:P

Anonim spunea...

hei.. eu nu cred ca ar fi un lucru rau ca cineva nu vrea sa spune ca e gay sau nu.. problema lui.. si nu cred ca are asta vreo treaba cu faptul ca sunt vedete.. nu sunt vedete datorita orientarii sexuale si pentru ceva special ce au in ei ( si clar nu orientarea sexuala - daca intelegi - ).. ziceai de Dan Balan -"look gay"-; huh?! e penibil sa spui ca cineva arata gay.. colegii mei spun ca sunt gay ca ma comport ca unul, dar stai putin, daca esti gay trebuie sa ai o eticheta de diferit?!.. imi stu orientarea sexuala destul de bine, iar de la metrosexual la gay e o destula diferenta.. si cineva gay poate fi metro dar la fel de bine si cineva hetero.. PS: mi se pare ridicol ca orientarea sexuala a cuiva este subiect de barfa in presa si mai ales pe site-ul tau Florine.. rusinica - nu ma asteptam! ....

Anonim spunea...

ala anonim sunt eu, -Matthew XY- (nu imi mai stiu parola de la blog)

kiddo on 25 aprilie 2009 la 17:24 spunea...

Eu cred ca e vorba de un cerc vicios in care ne invartim.
Daca ar fi fost mentalitatea mai diferita si daca ar fi existat educatie, adica sa stie norodul ce inseamna "gay", si daca nu ar fi fost perceput termenul gay
ca fiind un atribut peiorativ, asa cum cred ca este la noi in tara, probabil ca vedetele ar fi avut curajul sa iasa in fata si sa recunoasca.
Vorbeam de cerc, sa ma intorc asadar de unde am plecat. Astfel, daca vedetele si-ar da mana si ar iesi sa vorbeasca despre gay, despre faptul ca gay nu inseamna sa te imbraci in femeie si sa te comporti extravagant, ci ca esti normal ca toti ceilalti cu exceptia ca...iti plac cei din sexul tau, poate ca s-ar schimba ceva.

Eu sunt adeptul ideii ca toate problemele si nenorocirile noastre se trag din lipsa educatiei si a nestiintei. Si a comoditatii excesive [lene].,Daca iti stii drepturile nu ii lasi pe altii sa ti le incalce.

Daca esti educat,umblat, scolit, inveti sa fii mai tolerant cu cei care nu sunt ca tine, privesti o chestiune din mai multe puncte de vedere.

Daca ar sti lumea cu adevarat ce inseamna 'a fi gay', adica sa cerceteze problema, sa citeasca, sa se intereseze, nu ar mai fi ceva negativ ca in prezent,
ci ar fi doar ceva diferit. Nu ar mai zice "Ai auzit, cica X e poponar...da-l dreaq, nici nu mai vorbesc cu el, poate se da dreaq la mine" ci ar zice "Am auzit ca X ar fi gay...banuiam eu ceva...oricum, nu imi pasa prea tare. E de treaba si daca e gay, si daca nu e."
Cand se va produce schimbarea asta?

Cand o sa renuntam la seminte, bere si manele si o sa punem mana sa citim ceva...desigur exceptiile confirma regula.

Asta e parerea mea, nu stiu care parte din cerc se va hotari sa puna prima piciorul in prag si sa il rupa...vedetele sa arate ca ele sunt ok si ca pot fi acceptate de catre popor, si implicit gay-ii pe care ii reprezinta, sau poporul sa devina mai tolerant, ca vedetele sa aiba curajul sa nu se ascunda? Cred ca e mai usoara prima varianta, mai la indemana. Pentru ca la urma urmei suntem o minoritate si daca vrem sa fim acceptati, trebuie sa ne apropiem
tacticos de majoritate, sa ne aratam valorile, sa aratam ca suntem ok si ca nu e nimic rau in a fi...diferit.

Anonim spunea...

Matthew XY: eu nu cred ca vedetele ar trebui sa recunosca, nu e nimic de recunoscut, pentru ca nu cred ca se ascund in modul ala ci pur si simplu nu vor sa stie lumea din diferite motive... eu nu cred ca le e rusine ca sunt gay sau altceva, dar sa il luam pe Catalin, daca ar iesi acum si ar spune "Bai fratilor, sunt gay".. cine i-ar mai cumpara cd-urile si etc etc... sa nu uitam: comunitatea gay din romania este FOARTE mica... daca oamenii ar fi mai deschisi si ar stie despre ce e vorba, sunt de acord cu kiddo, nu ar mai fi mare problema... dar nu chiar toti.. multi pur si simplu nu accepta persoane diferite.. unii sunt orbiti de credinta, altii sunt zaharisiti altii nu vor si gata... eu i-am explicat mamei mele...gay, transexual, travestit, metrsexual, narcisis, si restul, dar ea pur si simplu nu crede ca e normal asa ceva... am ramas perete la raspunsul ei pentru ca in general este foarte deschisa... are 49 de anisori si locuieste intr-un sat din moldova si cu toate astea stie sa foloseasca pc-ul si multe aparaturi, care sunt numite "prostii inutile" de vecinii ei... sincer, ma simt destul de naspa pentru ca daca eu as avea un copil si ar fi gay, nu as fi de acord 100%... daca ar fi baiat... daca as avea o fata bisexuala nu cred ca as avea vreo problema, dar na... ups - totusi zic: asta e viata...... si in viata cred ca poti schimba doar lucrurile care tin de tine si de persoana ta...

Anonim spunea...

Mircea Solcanu a recunoscut public ca e gay si nu cred ca a pierdut din audienta :)

FLORIN on 25 aprilie 2009 la 19:34 spunea...

sunt vedete si vedete. din exemplele de mai sus cred ca sunt cateva nume care nu ar mai fi avut de suferit din pricina carierei pentru faptul ca spuneau ca sunt gay ( mircea zara sau catalin botezatu). s-a vazut ca pe mircea solcanu nu l-a afectat. si apoi, chestia cu nu sunt vedete datorita orientarii sexuale, ci pentru ca au ceva special in ei, eu zic ca daca e asa, atunci ar trebui sa arate acel ceva special din ei, si nu sa cante versuri care nu li se potrivesc.

am vazut acum ceva timp un interviu cu madonna de la inceputul anilor '90, cand era printre putinele vedete care sustineau comunitatea gay. si in decursul acelui interviu am aflat ca organizatiile lgbt de acolo cumparau spatiu publicitar in care isi aratau banuielile fata de anumite persoane cunoscute de acolo. sigur ca e cu dus si intors, fiindca fiecare are dreptul la viata personala si sa ia propiile decizii, dar madonna spunea "inteleg acele organizatii pentru mesajul pe care vor sa il transmita, si anume - ca gay-i nu sunt niste obsedati, etc, etc".

bineinteles, ramane esential, faptul ca fiecare are dreptul la viata personala.

Unknown on 26 aprilie 2009 la 10:13 spunea...

Nu se stie nimic precum spuneai insa despre zvonuri de bisexualitate/homosexualitate s-a vorbit in cazul lui Mihai Traistariu, Laurentiu Duta, Marius Moga, Mihai Calin, Gabriel Dorobantu, Catalin Crisan,Stigma, Iordachioaie, Tania Budi si chiar Loredana Groza.
daca vorbim despre formatii daca luam exemplele din afara tarii s-a dovedit ca in mai toate formatiile de baieti/fete este cel putin o persoana gay/lesbiana. Credeti ca la noi nu e la fel?

FLORIN on 26 aprilie 2009 la 11:38 spunea...

wow ... ce de nume? nu m-am gandit la toate dintre ele. cat despre trupele de baieti/fete cam asa e. pacat ca nu mai sunt la moda.;))

Anonim spunea...

oare "gay" nu e ceva ce va trece peste 80 de ani si nimeni nu va mai sti ce inseamna cuvantul acesta... poate va fi predat la istorie :)):))

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Taz spunea...

Stefan Banica jr si Virgil Iantu au avut o rel , si mai sunt si alte vedete gay : MARIUS MOGA , LUCIAN VIZIRU , HORIA BRENCIU, MIHAI GADEA , TIBI SCOBIOLA , DAN DIACONESCU , LAURENTIU DUTA , ALEX, SMILEY , VICTOR SLAV , RAUL , DE FUEGO SE STIE , IUGA LA FEL , CATALIN BOTEZATU , HAMUDE , HUIBAN , MORANDI SI LISTA POATE CONTINUA ...MAIL LA eusebiumihai@yahoo.com


E adevarat ? Victor Slav e gay/bi ?

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Dan Diaconescu + Lazarus,007:)) = WAR spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Multumesc!
Doru Iuga

Anonim spunea...

parerea mea este una simpla si la subiect.
problema gay in romania nu o sa se schimbe niciodata datorita metalitatii, si aici ma refer atat in lumea str8 cat si in lumea gay....
daca este sa ne luam dupa parerile gay despre unu si altul....bineinteles ca tot ce e bun e gay

Anonim spunea...

petrica stoian matu ,adrian stanca,gelu voicu,mirabela dauer ,daniela gyorfy este bisexuala ,carmen serban ,bisexuala ,mihai petre este gay ,si credeti-ma stiu ce spun si este f adevarat ,si app chiar daca nu va asteptati cei de la animal x toti sant gay ,iulian moga smyley ,si credeti-ma multi altii .

Anonim spunea...

Nu sunt vedete dar apar pe sticla: Catalin Petre (Gatan) ce prezinta stirile. A avut o relatie de lunga durata cu Mircea Zara. Marius Nita (Cretinita) a avut relatii la locul de munca, cu oameni din tv si radio. Culmea cei doi pe care i-am enumerat mai sus sunt si buni prieteni.

Anonim spunea...

inafara de ce a-ti scris voi eu mai stiu pe Doru Todorut(de la DEepcentral),mirabela dauer,raul,gabriel dorobantu si catinca roman

Anonim spunea...

RADU ARCALEAN E GAY

Anonim spunea...

Chiar nu ma intereseaza daca un barbat este sau nu gay .atat timp cat nu se manifesta public .M-ar deranja un gay daca in fata mea si-ar baga limba in gura si mainile in pantalonii partenerului,etc etc.in rest fiecare face cu poponetul lui ce vrea.Talentul e o alta problema .Mie chiar imi place sharmul si caracterul lui Mircea Solcanu

Horatiu spunea...

A fi gay, homosexual, sau cum vreti voi sa spuneti nu este neaparat un defect ci o optiune. Fiecare din cei pomeniti de voi mai sus sunt susceptibili de asta. Nu cred ca s-ar mai discuta atata pe tema asta daca fiecare si-ar asuma orientarea si s-ar impaca cu ideea. Oamenii nu judeca neaparat din incultura sau din ignoranta, religia are un rol important in directia asta. Avem un concept putin ciudat vis a vis de normalitate, fiecare avem tendinta sa ne impunem propriul sistem de valori, propria normalitate daca pot sa spun asta. Trebuie sa invatam sa traim frumos si corect, oameni ca Mihai Gadea, Marius Moga si altii, sa invete sa fie deschisi, sa-si asume propria identitate. Majoritatea din cei pomeniti mai sus ascund sub masca duritatii, asta in cazul lui Moga si Gadea, o timiditate excesiva si asta ii da de gol, le e teama sa nu se deconspire cu vre-un gest. Cred ca se poate coabita si trai in societate indiferent de orientare. Sa aveti o viata linistita!

Anonim spunea...

http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/catalin-botezatu-este-gay

Anonim spunea...

Brenciu - bisexual
L. Duta - heterosexual (cel mai familist cantaret din Ro)
Wanda - homosexual

Anonim spunea...

Da Fuego este gay am simtito pe pielea mea.dar e ok e viata lui si daca asta vrea ce poti face.parerea mea este ca este o boala care nu o poti controla.am facut un pariu cu cineva sai dovedesc ca este gay si am reusit nu intru in detalii ca nu ai vreau nici un rau.doar ata e gay pur.

Anonim spunea...

victor slav este gay,nu stiu de ce s-a casatorit...poate pentru faima:)

Anonim spunea...

Alexandru Patrascu - cantaret de muzica populara e gay, frecventeaza clubul Freedom care e de gay, Raoul, Petrica Matu Stoian, Fabio Nita si multi altii

Anonim spunea...

lista pe orase :seful lor fiind Petrica Mitu Stoian. Nu sunt gay dar sunt bisexuali! sunt curios cate insitente vor fi pentru stergerea comentariului! Toata lumea stie de ei. si cu majoritatea am avut cel putin o intalnire, mi-au mai scapat unii dar ar trebui sa stau sa scriu ore in sir! imi cer scuze pe cei care i-am uitat!
Ilie Caras - Bucuresti
A. Jidveianu - Bucuresti
Marius Voicu - Bucuresti
Florin Racoci - Bucuresti
Ilie Dura - SIbiu
Marcel parau - Sibiu
Constantin Bahrim - Iasi
Georgel Nuca- Bucuresti
Enecu Mihai - Pitesti
Gigi Iordachescu - Arges
Valentin Grigorescu - Pitesti
Petrica Mitu - Craiova
Boita Florin -Timisoara
Adrian Stanca Buziasi
Petreaca Ionu - Constanta

Anonim spunea...

Marian Medregoniu - mehedinti (la el se vede pe fata si dovezi sunt cat curpinde)

Anonim spunea...

RADU ARCALEAN E GAY 100%. A FOST PRINS IN FAPT LA ORASTIE SI A PLATIT 15000 EURO PTR FILMARE. SUNT 25 DE PERSOANE CARE PIT CONFIRMA ASTA

Anonim spunea...

De unde stii de Marian Medregoniu ca este gay? Las o adresa de e-mail pentru anonim sa ma contactezi. Radu.nedelcu111@gmail.com. Te rog sa scrii un e-mail acolo. Sunt și eu interpret de muzica populara.

Anonim spunea...

Catalin Petre (Gatan) prezentator la Digi 24. Culmea ipocriziei, e ascuns in dulap de cand se stie. Cu toate astea defileaza pe strada inconjurat de gay recunoscuti. Culmea culmilo sau culmea ipocriziei, este ca este un membru activ al bisericii adventiste in cadrul careia colinda toata tara, inaltand cantece de slava lui Dzeu. Cum dracu?

Anonim spunea...

fratilor , sunt multi , chiar mai multi decât credeti . păcat de muzica populara , păcat de numele marilor artisti ( Ion Dolanescu , Ioana Radu , Maria Tănase, etc.) , pt ca generatia care vine din urma terfeleste muzica populara. as începe cu Medregoniu Marian , da , este Gay , Iulian Marius Oprea , la fel , la Marius Oprea se vede pe fata , pe gesturi , iti dai seama din 1000 de oameni ca el este Gay . Petrica Matu este capul tuturor , si povestea continua Ciuca George, Ilie Caras , Boita Florin ..etc . Sa va fie rusine fratilor !

Anonim spunea...

In urma unei intalniri pe neve, am avut surpriza sa ma vad in carne si oase cu un "jurnalist" prezentator la tv, pe care culmea il banuiam ca ar fi si care nu-mi placea sub nici un chip. E vorba de Marius Nita de la Cancan Tv.
Mentionez ca intalnirea s-a petrecut acum ceva timp.

Anonim spunea...

mihaela radulescu and daniela nane cristina cioran and vica blonkina baletista si inca multe cotarle cu pretentii de mari femei dar ele sunt homalauce sadea

Anonim spunea...

da stiu de matu stoian ala de canta ca o muere este tata homalailor

Anonim spunea...

tarcau constantin surubaru electrocaristu axinia mihai buzdugan mihai toti de la cfs iasi

Anonim spunea...

Mai este unul....Andrei Patrinca,medic psihiatru la Polisano.Culmea...este si predicator intr-o biserica de pocaiti din Sibiu,Renasterea.Puteti gasi pe youtube inregistrari cu predici si conferinte.

Anonim spunea...

Am vorbit cu el pe net.Asa am aflat.Plus ca are foarte multi poponari in lista de facebook:Dude Daniel-reporter Tvr(cunoscut),Florin Giurgiu-prof in Timisoara,tot asa foarte cunoscut.Intrati pe profilul lui.Simpatic,dar idiot,Cum sa spui celor cu care vorbesti pe facebook ca esti gay?Si mai e si pocait.... .

Anonim spunea...

V-as ruga stergeti penultimul comentariu.Este urat sa dam intr-un om despre care nu stim nimic.Imi recunosc vina.Multumesc

Anonim spunea...

V-AM RUGAT SA STERGETI COMENTARIUL TRIMIS PE 8 IUNIE,ORA 3:24! MULTUMESC!

Anonim spunea...

Buna seara! Eu nu sunt de acord cu barfele, insa cele citite mai sus + comentariile cititorilor m-au facut sa realizez ce impact ar avea pentru comunitatea gay din Romania faptul ca vedetele nu ascund preferintele sexuale. Suntem inchisi la minte cand vine vorba despre astfel de subiecte si traim dupa regulile 'normalitatii' care am fost invatati. Vedetele, avand deja parte de sprijin din partea publicului ar avea un mare efect benefic natiei noastre. Poate ne vom schimba felul in care percepem cuvantul GAY. Daca vom afla despre o vedeta ca este gay, iar noi eram deja fani..nu vad de ce am inceta sa fim. O seara buna :)

Anonim spunea...

mă tot intreb cât de frustraţi puteţi sa fiţi ca să scrieţi astfel de comentarii ? ne mai intrebăm de ce societatea nu vă accepta, cum să vă accepte când sunteţi nişte ţaţe care nu au altceva mai bun de făcut decât să staţi la bârfe..chiar aşa de plictisitoare e viaţa vostră? sau chiar aşa de ignorate sunteţi ,,fetelor" ? de ce vedetele nu-;i recunosc orientarea lor? ce întrebare tâpită, cum să-şi recunoască cu asemenea hahalere frustrate care stau pe la colţ murdărind imaginea unora....cine ar dori să-si asocieze numele cu al vostru ? apoi sunt idioţi cei care au avunt momente de sinceritate să vă spună de orientarea lor, nu sunt idioţi ci naivi...că au avut încredere in voi care sunteţi mizerabili...fără nume, fără trecut şi fără viitor...care vă ascundeţi in spatele unui anonimat.... presupun ca nici oglindă nu aveţi deoarece dacă v-aţi vedea a-ţi intra in stop cardiac...Nu credeţi că e timpul să vă îndreptaţi spre civilizaţie?

Anonim spunea...

Retardatilor , ce legatura are intre ce fac in pat si ce statutu au in societate cei de muzica populara ?? daor nu canta cu curu... sau cu p....., dne cat de bolnavi sunteti ... merge-ti mah de va tratati... sau acuma pe bune chiar asa de urati sunteti ?? de nici dracu nu se uita la voi?? si incepeti sa face-ti aici pe grozavi? dne unde esti tepes dne sa puna mana pe voi unii la balamuc unii in temnita,ca sunteti paraziti ai societatii.
iar tie Radu.nedelcu111@gmail.com ce plm iti trebuie ?? ce adresa ,ce te f... grija pe tine daca e sau nu, fi barbat si arata-ti indentitate.. adica tu vrei sa stii despre altii insa tu stai in vizuina?? dar ce vb eu de barbat :))) tu si barbatia:))))) poate in cel mai fericit caz cei 10 cm ce iti atarna in pantalini si te mai si jeneaza :)).Ba vedeti-va de voi gunoiale ale societatii care nici dracu nu da pe voi nici un leu .

Anonim spunea...

E trist sa te crezi superior celuilalt defaimandu-l, asezandu-i numele intr-un articol de scandal sau in comentarii scrise din razbunare, ca sa il vada si sa rada de el cunoscutii, colegii de munca, familia, etc. Oamenii amintiti aici au facut ceva cu viata lor, au muncit pentru a ajunge unde sunt, au devenit niste personalitati „pe barba lor”. Spre deosebire de voi, au niste nume, nu sunt niste anonimi care cred ca vor fi mai curati, mai frumosi, demni de a fi iubiti si acceptati, aruncand cu balegarul dinlauntrul lor in cei care si-au vazut de treaba. V-ar placea sa fiti in locul celor despre care ati scris?

Anonim spunea...

http://gigiiordachescu.wordpress.com/

Anonim spunea...

Salutare. Nu vreau sa iau 'apararea' cuiva, dar este adevarata partea cu MENTALITATEA. Nu vorbim numai de Romania... Problema este extrem de simpla: NU AVEM CE CAUTA IN VIATA CUIVA, NU AVEM CE CAUTA SA NE RAPIM DIN TIMPUL NOSTRU PRETIOS PENTRU A INTRA IN VIATA ALTUI OM. Cu totii suntem diferiti si fiecare avem viata noastra, fiecare raspunde pentru ceea ce ii se intampla.. asa ca nu mai incalcati regula cu JUDECATII, nu sunt credncios in biserica, dar am acordat multa atentie acestor lucruri, precum Judecata si da... este adevarata.. hai sa o respectam cu totii si veti vedea rezultate.. mai mult nu are rost sa spun aici, contactati un terapeut sau ceva... Daca nu imi spunea un prieten ceea ce aveti acum pe blog, eu nu cautam asa ceva ... Nu mai judecati oamenii, nu va mai pierdeti timpul, folositi-l cu un un scop...
Va salut cu respect, nu imi pot lasa numele aici. (Nu sunt vreunul enumerat in lista de aici, doar am simtit sa va transmit acest mesaj)

Anonim spunea...

oferta de împrumut în 48 de ore.
Alo aveți griji financiare ? Și vă este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare. Vă rugăm să consultați acest E-mail: ermelindamartins45@gmail.com

whatsapp: 0022961446810

Anonim spunea...

Daca nu aveti informatii personale despre cineva nu inseamna ca acea persoana este intr-un anumit fel .
Daca a-ti fi o vedeta cu multi fani si mai ales fane , cu care v-ati putea distra oricand cu cine vreti a-ti face asta public ? Cine ar prefera sa aiba o relatie serioasa atat timp cand iti poti face de cap cu cine vrei .

Anonim spunea...

Dragi interlocutori! Raoul a făcut o noua cucerire! Un barbat de 26 de ani din Craiova! Cei doi au fost surprinși de mine în ipostaze romantice! Am încercat sa fac și fotografii dar din păcate nu am reusit! Voi încerca să aduc dovezi irefutabile ale relației dintre cei doi!

Paul12 on 17 septembrie 2016 la 23:44 spunea...

Dar tu de unde știi despre CATA?

Anonim spunea...

George Rotaru interpretul de muzica populara e gay, si presa a scris despre asta.

Anonim spunea...

Intr adevar,placerile nu se discuta.si nici statutul social al vreunuia.pe mine,ca bisexual (ocazional,deoarece nu am un cerc format si gasesc rar un tip si masculin si pasiv),ma deranjeaza ipocrizia.si ma refer la aia din intimitate.si aroganta.desi am prietena si caut doar fun din cand in cand ca si activ,cu un alt tip care vrea tot fun,ma trezesc injosit sau injurat de persoanele pasive sexual,unele chiar in mult mai in varsta sau efeminate.ba ca miros a..prietena mea,ca sa nu scriu pe romaneste,ba ca sunt bilangiul eu in cazul in care nu cedez anumitor pretentii din partea lor.si mai mult ma deranjeaja cocalarii care s au prins de faza asta,sunt sparti si incep sa faca circ in public sau brusc sa devina heterosexuali si violenti daca nu sunt platiti cat nu face sau repetat.Doamne iarta ma,dar de sex consimtit,discret sau dimpotriva,sex platit prin conventie prealabila nu se mai tine cont.ma refer la partidele discrete de ..descarcare reciproca si cu intelegere prealabila.nu stiu daca am fost destul de concis sau clar,dar scriu pe repede inainte.chestia e ca bi/gay life e un talmes balmes.de parca nu e de ajuns ca animalul bisexual care este omul teebuie sa traiasca in societate cu asta,in cazul in care a trecut de faza in care s a acceptat.iar aia care fac cea mai mare gura,aia vor p.la cel mai tate.testat.
Finally,legatura cu subiectul este aceea ca am intalnit multe dintre numele de mai sus.cu finalizare sau nu;)si v am scris anterior motivele mele pentru a putea i telege de ce unii dintre ei se feresc.dar dau si cu mucii in ciorba.arunca in public cu banii si te lasa sa ti platesti taxiul.ca idee.sau se comporta de parca ar trebui de la sine inteles sa le o dai,repede si bine,ca vine sotia.dar sa o faci din dragoste si sa se si simta.desi in doua ore uita si cum te cheama.sau ca ii esti partener pe timpul consumarii relatiei si ca ai si tu nevoie sa ii simti macar participarea daca nu implicarea sexuala.Important e sa fim sanatosi,ca limea e mica.mai ales asta.si daca nu sunt destui practicanti,din pacate vor fi si altii.da,din pacate.si din curiozitate.iar numele "vedetelor"care au aparut sa le aminteasca un lucru:au aparut din zgarcenia lor.si nu neaparat cea de natura financiara.in afara inca se mai stie ca o relatie se intretine.daca nu cu bani,cu atentie.cand ai un amant,o amanta..esti atent/atenta!succes!

Anonim spunea...

Ce te faci cand esti gay dar te dai bisexual in fata prietenilor gay... Si faci si pe hetero pe fata... Si pacalesti o proasta sa iti faca un copil ca sa dai bine in fata societatii, a parintilor in varsta? Si cum e cand oficial tu ai relatie hetero dar evadezi (dracu stie cum) in cluburi gay unde te destrabalezi la maxim? Ba mai esti si activ pe retele de fucking gay gen Grindr sau Planet Romeo si e evident ca o freci cu barbatii?
Cum e cand grupul de prieteni gay pe care i-ai prezentat iubitei tale ca cei mai buni prieteni, mint despre tine intr-un mod jegos atunci cand iubita ta incepe sa isi puna intrebari despre tine? Se recunoaste cineva in textul de fata? Cumva userul de pe Grindr Colin Pitt aka Calin Florian?

Anonim spunea...

Si eu m-am intalnit cu el acum ceca timp. E un tip ce pare sigur pe el dar cred ca e doar un rol jucat ca sa nu se dea de gol in societate. Vorbeste tare cu voce groasa, e tantos dar nu ii sta bine rolul. Iar in pat e bottom... Nu mi-a placut felul lui de a fi: barfitor, rau, razbunator. Am avut cateva partide de sex si cand nu l-am mai cautat, a inceput sa ma vorbeasca de rau si extrem de urat unor amici comuni. Lasand la o parte ca era isteric si ma suna implorand sa il iert etc. Tipul e debil. Celor din lumea gay ce vor ajunge in preajma lui, lasati orice gand. Jurnalistul monden Marius Nita e un om de ocolit. Nu odata in emisiunile radio in care era dj, cele de la Student Fm, facea misto si caterinca rau de gay... Cat de porc sa fi? Cand tu erai adanc bagat in lumea gay: bairame, cluburi pana si intalniri platite pt ca deschidea gura sau alta parte a corpului?

Anonim spunea...

Dar despre Catalin Petre(Gatan) ce puteti spune?

Anonim spunea...

Ce vrei sa stii? Sa inteleg ca iti place de el? Referitor la articolul de mai sus, ar trebui dezbatut altfel... De ce se ascund unii atat de mult acum cand esti liber sa traiesti cum vrei? Si mie nu mi se pare normal cei ce sunt de felul asta si in public isi bat joc de persoanele gay. Botezatu e unul dintre ei. L-am cunoscut si m-a umplut de sila. Acelasi sentiment l-am trait intrand in contact si cu Marius Nita. Eu sunt gay dar nu sunt asa de porc incat sa ascund de mine ca sunt homosexual, iar de colegi din presa sau de la munca, sa fac misto alaturi de alte persoane si sa ii fac poponari, curve si tarfe. Cred ca cine zice ala e. Si se aplica si la Bote si La Cretinitza

Anonim spunea...

De unde stii ca e gay si cu cine a avut relatii? Am vorbit cu Mircea Zara si a spus ca nu il stie.

Anonim spunea...

E evident ca numele celor ce apar aici, nu apar asa tam nesam. Unii au avut un comportament nesimtit fata de alte persoane, altii sunt tarfe sau curve si de aia unii din fostii lor parteneri sau prieteni se razbuna astfel...
Parerea mea ca e pierdere de timp... Nu merita efortul... Daca o persoana e de kkat si se foloseste de alta pentru a isi atinge scopurile, fiti siguri ca asta i se va intampla si ei odata si odata.
Despre viata gay din Romania va pot spune atat: e de kkat!!! Daca vreti sa aveti o viata linistita nu va implicati in viata gay si alegeti-va prietenii cu grija. Exista si persoane gay ok dar sunt putine. Restul sunt doar niste perversi ipocriti ce se ascund in spatele unor casatorii de convenienta sau nu.... Sotia nu stie iar ei si-o trag in draci cu barbati. Altii sunt curve pe bani, toti vor sa fie intretinuti. Tu anonimule care ai zis ca l-ai intrebat pe Zara. Ce importanta are pt tine ca ala a negat o legatura. Vedeti-va frate de viata voastra.

Anonim spunea...

Din ceea ce scrii esti unul din acei "vinovati" ce esti deranjat de astfel de scrieri.
Mai bine nu scriai nimic. Te simti ok in pielea ta? Cum e sa stai cu cineva un deceniu, sa te folosesti de banii lui, sa il inseli sistematic si sa negi legatura voastra in fata unor simple persoane? Ba mai mult, sa iti declari oficial iubirea si sa oficializezi public legatura cu cei cu care iti inselai partenerul? Apoi dupa fiecare parasire sa revii la vechiul partener sa te ierte? Dupa un deceniu sa te cuplezi in noaptea de revelion in prezenta partenerului tau, partenerul tau sa isi gaseasca si el pe cineva cu care deja a imlinit peste un deceniu, iar tu sa nu il mai vrei alaturi pentru ca nu iti accepta "prietenii" de factura proasta. Sa nu il mai cauti, sa nu il mai saluti pe strada, ba sa il mai si barfesti ca bine ca ai scapat de el ca ce-ti facea... Un om care mu isi recunoaste greselile nu e un om tampit. E o jigodie.. Parerea mea. Sa fi intretinut, sa te si prostituezi cu oameni in varsta pt bani apoi sa zici dupa 10 ani ca pe tine nu te mai caracterizeaza acele momente. Ha ha foarte tare. Apoi cand prietena (iubita) ma cauta sa afle informatii dexpre tine, eu incerc sa iau legatura cu tine sa te pun la curent si adapost, tot tu ma iei la injuraturi...
Am intrat aici cautand niste nume proprii pe google ai ti-am recunoscut stilul. Esti un aparator al celor ca tine, iti recunosc expresiile si stilul de scris. Cred ca te simti bine in pielea ta...Pe cei ca tine nu ii poate ierta nimeni. Nici macar Dzeu.

Anonim spunea...

Catalin Enache zis si Catalinium sau Catalin de la Berlin. El umbla in gasca lui Marius Nita in localurile gay din Bucuresti

Anonim spunea...

Consider ca sunteti niste panarame Dumnezeu a lasat femeia si barbatul oare voi care sunteti gay puteti sa faceti copii ? tot aud ce faci mai p...a oare unde va este p...a ?
Chiar nu aveti bun simt sunteti niste labagii bolnavi mintali

!

Anonim spunea...

Ionuț Fulea !!!

Anonim spunea...

Fact

Anonim spunea...

Ioan Puiu Chirila

Anonim spunea...

Ioan Puiu Chirila

Anonim spunea...

Tiberiu Ceia

Anonim spunea...

George Rotaru interpret de muzica populara e gay, fetita.

Anonim spunea...

Ovidiu Penes medicul de pe sticla, avid sa fie in atenția publicului... Care l-a tocat de bani pe Razvan Ciobanu si dupa asta, i-a întors spatele. Genul de om ce calca pe oameni, pebtru a-si atinge scopurile. A fost cuplat pe cand nu era cunoscut de nimeni si cu adventistul (pocăitul) Cătălin Gatan, alias Catalin Petre (fata de la Meteo) de la Național Tv, mai apoi Digi 24...Daca nu ma insel, parca si B1 tv.

Anonim spunea...

Biserica adventista ce părere are? Pt ca acest bărbat gay recunoscut în cercurile din București, este ca un PR, este invitat peste tot, în biserici adventiste unde canta, la radio Speranța unde înregistrează din greu piese noi... In emisiuni TV... Este atât de evident ca nu are pic de jenă. Si toată lumea banuie, altii știu... si nimeni nu ia atitudine. Cătălin Petre de la Digi 24, pe numele real Cătălin Gatan, nu ai pic de rușine fata de frații tai din biserica?

Anonim spunea...

De ce ar recunoaște? Ce are biserica, oricare ar fi ea, cu a fi gay? Te naști asa, pentru ca Dumnezeu vrea asa. Și te pune în locurile unde vrea el. Tocmai, sa arate ca a fi gay, heterosexual, orice, este normalitate. Doar acel căcat de Biblie spune ca este păcat. Și dacă este asa păcat, de ce a pus Dumnezeu în biserica gay? Nu nu mi-am dorit sa ma nasc gay, eu asa m-am născut. Trebuie sa moară încă câteva generații, sa fim văzuți ca fii normali și chiar popi fiind. Sau cântăreți în biserica, aka Cătălin. Bravo lui!

Anonim spunea...

George Rotaru este gay, stiu din 1982 cand canta la Nunta Zamfirei in Eforie N

Anonim spunea...

Are. Pt ca e o biserica în care ești prezent... Biserica adventista nu e de acord că bărbații sa se futa în cur. E simplu. Și trebuie sa fi ipocrit sa tot apari cu zâmbetul pe buze, când tu te-ai futut cu Ojo Gherghin, care acum e căsătorit cu o femeie. Ca se pare ca asta e acum ultima moda. Bulangii se fut pe rupte 10 ani, apoi o dau pe căsătorie tradițională. Dar în timpul asta se mai fut ocazional cu bărbați de pe Grindr.

Anonim spunea...

Paul Surugiu alias Fuego ,Raoul cel care a cantat cu Mirabela Dauer și ambii soliști de la Trupa Autentic ,aflați acum în America,Cătălin lucrează la un cazinou în Los Angeles ,precum și actori ai scenei românești, nu dau nume ar trebui sa recunoască oficial ca sunt homosexuali.

Anonim spunea...

salut e cineva di Bacau cu loc !

Anonim spunea...

salut sunt di Bacau aveți loc dau fundu frumos bombat sau aștept nmr vostru vă dau poze cu mine pe wthaspp o vreau in grup sau ai țigani !

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez