marți, 7 aprilie 2009

Un oras se intuneca

Publicat de FLORIN la 23:13
Stati linistiti, nu va fi o postare cu aspecte emo sau de dezbatere a unor intrigi bune pentru un scenariu de film horror. E doar o mica postare din jurnal. Zilele astea se intampla sa ma gasesc la ore mai tarzii in drum spre casa, in centrul propiului oras, un oras care la acele ore se lasa surprins de intunericul noptii.

Nu e ceva deosebit de observat noaptea, poate un cuplu de indragostiti avand o simpla conversatie, ori doua prietene ce probabil isi impartasesc ultimile vesti pe care ele le numesc secrete, dar in rest aceeasi oameni singuri, multi dintre ei asteptand un autobuz sau gasindu-se intr-un autobuz.

Da, nu e nimic nou. Sunt aceiasi oameni. E acelasi trafic inca zgomotos. Singura noutate fata de zi, este cerul pe care iti poti arunca privirea in cautarea unei stele ce parca nu vrea sa o gasesti. In rest ... in rest, totusi se simte ceva. E ceva diferit in actiunile oamenilor. Asa am observat eu. Nimeni nu se grabeste. Nu e asta contradictoriu? Lumea se grabeste in timpul zilei sa ajunga la munca, dar nu face asta cand trebuie sa ajunge acasa.

Nu e ciudat?

0 comentarii on "Un oras se intuneca"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez