joi, 16 aprilie 2009

Renato Zero – Ancora qui ( nou videoclip)

Publicat de FLORIN la 17:43
Poate vi se va parea ciudat sa ma vedeti pe mine scriind despre Renato Zero, avand in vedere ca pana acum doar Ionutz a scris despre el, fiind si preferatul lui dupa Freddie. Dar iata-ma scriind.

Dupa o pauza de aproape 5 ani, Renato Zero revine pe piata muzicala cu un nou album ‘Presente’, care la o luna de la lansare este deja de trei ori premiat cu platina in Italia, album al carui prim single este ‘Ancora qui’. Videoclipul de la ‘Ancora qui’(Inca aici), abia lansat, este putin mai diferit, adica nu are o poveste propiu-zisa, ci devine ocazia pentru multi oameni valorosi din Italia sa isi arate pasiunea pentru Renato, aparand in videoclipul lui. Nu ma pricep la nume, altfel as fi dat cateva, dar cert este ca imi place atat piesa, cat si videoclipul.

Cat despre celelalte piese de pe album, Ionutz spune ca se simte o usoara schimbare, care insa nu il face pe Renato sa se indeparteze de la mesajul care a stat la baza muzicii sale mai bine de trei decenii. Eu inca nu l-am ascultat pe tot, dar mi-au atras atentia piesele ‘Profesore’ si ‘Un altra gioventu’ ( a doua cu un videoclip recent aparut pe YouTube ce spune o poveste gay ce mie mi-a placut – un clip neoficial).

La sfarsitul acestui an Renato va porni intr-un turneu care probabil va bucura foate multi fani, fie ei vechi, fie mai noi. Nu ma pot numi inca fan Renato, dar muzica lui ma impresioneaza pe masura ce o descopar. Si astea cu toate ca am fost reticient, cum de altfel ma gandesc ca sunteti multi dintre voi, cei care citesc acest articol. Dar sper ca veti acorda o sansa acestor doua piese. Poate ca veti avea o mica surpriza.

Ancora qui ( videoclip oficial)


Un altra gioventu ( videoclip neoficial – poveste gay)

3 comentarii on "Renato Zero – Ancora qui ( nou videoclip)"

Unknown on 10 august 2009 la 10:32 spunea...

Videoclip “Ancora qui” – Renato Zero:
“Ancora qui” melodia de deschidere de pe noul CD – Renato Zero, intitulat “Presente” contine un videoclip in care apare nume celebre ale cinematografiei italiene: Massimo Ghini, Elena Sofia Ricci, Manuela Arcuri, Paola Cortellesi, Giorgio Panariello, Asia Argento etc.
Renato Zero – unul din cele mai mari nume ale muzicii pop actuale din peninsula, va incepe in luna octombrie a.c. un tour de promovare al ultimului sau album.

ENIOKOZ spunea...

RENATO E UN GRANDE ARTISTA,POETA,CANTANTE.

cosmin cozma on 21 februarie 2010 la 19:42 spunea...

REnato e un mito!
Uno dei miei miti... di oggi...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez