joi, 16 aprilie 2009

Legaturi bolnavicioase – vineri, 17 aprilie la PROCINEMA

Publicat de FLORIN la 22:54
Vineri, 17 aprilie, PROCINEMA v-a pregatit ‘Seara filmului romanesc’, din cadrul careia va face parte si primul film cu tematica gay romanesc ‘Legaturi bolnavicioase’.

In regia lui Tudor Giurgiu, ‘Legaturi bolnavicioase’ a fost lansat in Romania in 2006, facand parte din selectia oficiala a Festivalului de la Berlin. Filmul prezinta povestea de dragoste intre Alex si Kiki, doua studente bucurestene, care ajung sa locuiasca intr-un bloc al Bucurestiului. Totul bine si frumos, daca in scena nu ar (re)aparea Sandu, fratele lui Kiki, cu care aceasta are o relatie mai putin conventionala.

In distributia filmului gasim nume noi precum Maria Popistasu, Ioana Barbu sau Tudor Chirila ( cunoscut pana atunci mai ales pentru activitatea muzicala din Vama Veche), alaturi de actori consacrati precum Mircea Diaconu sau Tora Vasilescu, dar si vedete de pe meleagurile mioritice care la prima vedere nu au nicio legatura cu filmul precum Mihaela Radulescu sau Puya.

La editia din 2007 a Premiilor Gopo, ‘Legaturi bolnavicioase’ a primit Premiul Publicului pentru cel mai mare succes de box-office din 2006. O parere mai personala a mea, scrisa acum o luna cu ocazia revederii filmului, o puteti gasi aici.

Ora de difuzare este de 22:20. Mai jos aveti o piesa de pe coloana sonora a filmului, una din ultimile piese Vama Veche, intitulata ‘Zmeul’.



0 comentarii on "Legaturi bolnavicioase – vineri, 17 aprilie la PROCINEMA"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez