joi, 19 martie 2009

Gay-ii romani – dependenti de Internet?

Publicat de FLORIN la 17:09
Hai sa ne punem o intrebare : “Unde v-ati cunoscut iubitii de-a lungul timpului?”. Ati putea spune intr-un club, dar numarul mic de cluburi gay din Romania m-ar indemna sa spun ca prea putina lume prefera acest mod de abordare. Poate ca l-ati cunoscut printr-un amic, ceea ce nu e tocmai rau. Dar raspunsul majoritar cu siguranta va fi pe net.

Gay-ii romani sunt dependenti de Intenet si nu spun asta intr-un sens negativ. Este doar un adevar foarte bine cunoscut de membrii comunitatii. Totul pleaca de la Internet. Prima persoana pe care o cunosti va fi probabil o persoana de pe Internet. Primul iubit probabil te va agata pe Internet. Prima iubire va incepe cu un anunt pe Internet. Apoi, lucrurile poate mai evolueaza, desi cel mai usor este sa te intorci la Internet si sa lasi un anunt. Si asta pentru ca e comod, doar suntem in mileniul 3 si apoi pentru ca probabil nu aveti o alta metoda de a cunoaste lume noua.

De ce suntem dependenti de Internet? Probabil pentru ca fiecare dintre noi suntem ascunsi intr-un dulapior, care devine singurul cunoscator al marelui nostru secret, inclusiv al colegului de munca al dumneavoatra sau colegului de curs. E un cerc inchis care devine deschis prin intermediul unei lumi virtuale ce cuprinde intreaga lume. Si totusi …

Nu, nu sunt impotriva tehnologiei, dar nu ar fi mai frumos si ok sa folosim Internet-ul doar ca forma alternativa, doar ca ustensila de ajutor in comunicare, doar uneori? E ok sa folosim Internetul pentru a ne cauta perechea, doar prin intermediul Internet-ului l-am intalnit pe Ionutz, dar nu ar fi bine sa facem ceea ce trebuie sa facem cu toate dependentele si anume sa scapam de ele. Ma gandesc ca ar fi mai draguta viata daca ne-am putea cunoaste colegii nu numai din intamplare pe Internet. Gay-ii romani n-ar trebui sa scape de dependenta asta?

Cunosteti retete/solutii?

12 comentarii on "Gay-ii romani – dependenti de Internet?"

Anonim spunea...

SUNTETI AMAGITI DE SATANA ...TREZITI-VA!!!!!

Anonim spunea...

aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!satanaaaaaa:))

Pinocchi0 on 19 martie 2009 la 18:40 spunea...

Buna dimineata! :-)

Ma uitam azi, din pura curiozitate statistica, la evidenta populatiei gay: In Bucuresti 3.000+ inscrisi la gayromeo, in München aproape 20.000, asta la o populatie de 2,2 (?) vs. 1,2 milioane de locuitori. Online in momentul asta: 239 la Bucuresti, 1441 la München. Cine ziceai ca e dependent? :-)

Anonim spunea...

eu pe vremea cand nu aveam internet, cam acum 5 ani sau mai multi cand eram la faculta, am intalnit diversi tipi prin cunostinte comune. avem o prietena buna atunci care avea un frate gay si care stia pe altii etc. dar in zilele nostre e la moda internetul,dar nu intotdeauna sigur pt ca iei plasa foarte usor, nu stii cu cine vorbesti de fapt, e din alta zona a tarii, nimeni din anturajul tau nu il stie personal....cred ca e imposibil sa nu fii dependent de internet acum
off topic: Florin, de ce nu te muti cu Ionutz??? ce te tine legat de orasul tau de nu poti pleca de acolo???jobul???

FLORIN on 19 martie 2009 la 20:50 spunea...

pinocchio: poate oamenii prefera alte site-uri decat gayromeo.;))

anonim: off topic: e legat de familie, dar poate ca momentul nu e deloc departe de a se intampla.;)

Anonim spunea...

e clar ca romeo e no. 1 "loc" de agatat.. mai ales in perioada asta de penurie de localuri gay (mi se pare mie sau "criza" a afectat cluburile gay?!)... mie sexy mi se pare sa cunosti gay in caminele studentesti din regie/kogalniceanu/grozavesti... sau la vreo petrecere... sa vorbesti o seara intreaga cu cineva, sa zambiti reciproc, sa va apropiati unul de altul, sa va sarutati! :D

Iulian B. on 20 martie 2009 la 12:10 spunea...

nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu articolul asta pentru ca te contrazici in el. la inceput spui ca nu avem cluburi suficiente in care sa ne cunoastem unul pe celalalt, dupa aia ne bagi intr-un dulapior care contine si secretele colegului... si te mai miri ca stam pe net la agatat. in primul rand, agatatul pe net nu e o chestie specifica noua. nu stiu daca ai intrat pe situri gen noi2.ro sa vezi raportul gay/hetero. eu sunt out. mergem in cluburi gay. dar preferam sa agat pe internet pentru ca oferta este mai diversificata. mergi si tu intrun club gay de cateva ori si te convingi. testeaza inainte sa vorbesti despre ceva. altfel iti iese o varza.

FLORIN on 20 martie 2009 la 15:27 spunea...

daniel: poate imi explici mai clar unde ma contrazic cu ceva, caci eu nu prea vad contradictia(iile). eu nu spun doar ca exista prea putine cluburi, spun ca numarul mic de cluburi din romania ma indeamna sa cred ca nu prea multi gay frecventeaza aceste localuri, rezulta ca nu prea multi au sansa sa agate prin ele.
cat despre chestia cu dulapul, cred ca am fost destul de clar. faptul ca nu avem cum sa cunoastem gay in locuri neutre, precum locul de munca, fiindca nu suntem out.
unde sunt contradictiile?

Anonim spunea...

@pinocchio.
datele nu sunt complete.
populatie zone metropolitane:
Munchen:6
Bucuresti:2,3
Rata de acces la net:
DE:67%, RO:33,4%
Si sa nu mai vorbim de numarul de ani de democratie DE vs RO, sau numarul de ani de democratie pt gay in DE si de numarul de ani de semi-democratie pt gay in RO(dupa 2000 incoace..)

attitude on 29 martie 2009 la 07:07 spunea...

Nu este atat de bine nici cu internetul, deoarece multe nu reflecta realitatea. Putine persoane sunt pe internet ceea ce sunt si in real life, cand se aseaza in fatza monitorului, se transforma, inclusiv eu. Am observat asta de`a lungul vremii si nu este un lucru bun. As prefera sa agat un tip intr`un club, altfel este interactiunea, descoperirea, discutia, mai reala , mai aproape de fiecare dintre cei doi. Mi-as dori sa fie o alta situatie in romania.

Anonim spunea...

Bai ce va place sa va dati filozofi, psihologi si altele! Ce le mai stiti voi pe toate! Vorbiti si voi din experiente proprii! Gay-ii din romania sucks! :)))) La propriu si la figurat! Niste falsi de la a la z!

tyculita spunea...

asa e eu imi cunosc pateneri dua net apropo cunoaste cineva vre-un club gay in braila ?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez