joi, 26 martie 2009

Ex-homosexuali din Uganda declara razboi homosexualitatii, o fiica vorbeste si psihologii vindeca homosexualitatea

Publicat de FLORIN la 18:37
… sau cel putin incearca.

Incep cu stirea legata de cei 8 fosti aparatori ai drepturilor lgbt din Uganda care s-au intors impotriva celor care ii aparau … ca prin minune.

“Am fost implicati in recrutarea homosexualilor si imprastierea homosexualitatii. Ar trebui sa luam toate masurile necesare pentru a stopa aceste activitati in Uganda.” spune Emma Matovu, care a renuntat la orientarea sexuala acum DOUA SAPTAMANI. “Homosexualitatea este periculoasa si dezumanizeaza si creste in Uganda.”

“Trebuie sa ii aflam pe cei care refuza sa abandoneze practicele si nu ar trebui sa fim intimati pentru ca suntem protejati de Iisus” spune un alt fost aparator al drepturilor homosexualilor din Uganda: Charles Assimwe.

Guvernul din Uganda ii sprijina si promite sa ia si el masuri la randul. Uite o tara in care nu as vrea sa locuiesc.

In schimb, Vermont nu cred ca ar fi asa de rau, caci Vermont a recunoscut casatoriile gay, dar s-au razgandit prin dreptul de veto al guvernatorului, in timp ce New York-ul se apropie sa abrobe si … sa speram sa nu respinga.

Nu numai psihologii din Romania incearca sa vindece homosexualii de homosexualitatea. Intr-un studiu recent facut in Marea Britanie a iesit la suprafata ca la fiecare sase psihologi, unul a incercat sa vindece homosexualitatea. Ma intreb ce procent exista in Romania?

Pet Shop Boys au debutat in Marea Britanie pe 14 in topul single-urilor cu 'Love etc', iar pana la acest moment albumul ce se gaseste in magazine din aceasta saptamana se pozitioneaza pe numarul 1 in topul de saptamana viitoare.

Inchei cu fiica fostului candidat la Casa Alba, John McCain, care a declarat ca sprijina casatoriile gay.
“Ma consider un republican progresist. Sunt liberala in privinta problemelor sociale… Am fost crescuta ca o crestina, dar una foarte deschisa care sa accept oamenii, sa ii iubeasca, nu sa ii judece. Asa am crescut si asa imi traiesc viata … Cred in casatoria gay.”

0 comentarii on "Ex-homosexuali din Uganda declara razboi homosexualitatii, o fiica vorbeste si psihologii vindeca homosexualitatea"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez