sâmbătă, 7 martie 2009

Declaratia zilei - Antena 1

Publicat de FLORIN la 10:55
„Emisiunile cu vedete, în care personalităţi vin şi vorbesc frumos despre ele însele, sunt perimate… Oricât ne-ar plăcea să credem că suntem un popor deosebit, care inspiră Eminescu şi expiră Enescu, suntem oameni întâi de toate, foarte curioşi să vedem persoane. Iar lumea s-a plictisit să tot vadă pseudovedete sau politicieni care vorbesc deschis despre cât de mult au muncit să-şi construiască piscina acoperită din vila cu multe etaje pe care o deţin. În 2009, nici o astfel de «divă» nu mai rezistă concurenţei în audienţe cu travestitul Naomi”, a spus Cristina Severin, manager Antena 1 intr-o declaratie pentru Evenimentul Zilei.

5 comentarii on "Declaratia zilei - Antena 1"

Anonim spunea...

suntem un "popor deosebit"...deosebit de mizer si nepasator (la general)...traim in munti de gunoaie uitandu-ne pe antena 1 la Nikita cand TVR Cultural ne arata cum sunt alte popoare pe glob, care fac din gunoi, materie prima, care au bun simt si valori...halal popor!

Anonim spunea...

E alegrea fiecaruia, Mihai.Pana la urma telecomanda este langa tine.E Mezzo acolo, Viasat History, toate programele Discovery si TVR Cultural.Si daca nu iti plac nici astea gasesti carti, sau prieteni cu care sa mergi in creierii muntilor. Eu stiu ca am bun simt, baietii si fetele( salutare, Docica!) cu care vorbim aici au si ei bun gust. Nu e Dracul chiar asa de negru...

Anonim spunea...

hey, voi suntei niste oameni foarte faini, sa nu fiu inteles gresit (Docica, Ionutz, toti...e de la sine inteles). Sincer nu ma refeream la preferintele TV ale romanilor, si nici la prietenii pe care i avem, care normal ca sunt ok ca altfel nu ne-ar fi prieteni. Ma refer la "multime", la popor. Am impreisa, defapt stiu sigur ca in numar mare, prinde bine prostia. Pur si simplu, uitandu-ma la ce se intampla in tara, la ce vad prin oras, la ce vad pe la tara...nu te cred daca imi spui ca esti ok si impacat cu poporul nostru si cu ce vezi, ce auzi...ce mirosi pana la urma ca, sa dea naiba de nu sunt mirosuri atat de nasoale in tara asta de te ia groaza. Sunt de acord sa fie in viata si bune si rele dar nici sa fiu sado-masochist sa-mi placa sa sufar...sau indiferent, sa faca cine vrea, ce vrea...

Anonim spunea...

Postasem un comentariu , a fost afisat dar dupa cateva minute a disparut.
Nu era ceva important, nu tin neaparat sa il vad publicat si nu m-am suparat. as vrea sa stiu doar cu ce am gresit ca sa evit pe viitor.

FLORIN on 8 martie 2009 la 14:50 spunea...

cristian: niciun coment nu a fost sters. a fost mai degraba o eroare, altfel nu am alta explicatie.;)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez