miercuri, 11 martie 2009

Controverse la Opera si Milk merge pe DVD

Publicat de FLORIN la 12:55
Si nu vorbim de Parcul Operei, nici macar de Opera din Romania. E vorba despre Greek National Opera care s-a gandit sa cenzure o opera ce continea un sarut intre doi barbati. Astfel, mai multi activisti gay care protestau fata de cenzurarea operei 'Rusalka' au fost atacati de catre membrii ai orchestrei si oamenii de paza ai Greek National Opera.

Regizorul operei, Marion Wassermann, a declarat ca desi se cunoastea continutul operei de acum 6 saptamani, cererea a venit in timpul repetitiilor finale ca urmare a votului membrilor orchestrei. Din fericire, regizorul nu a fost de acord. Insa, s-a ajuns unde s-a ajuns.

Si eu care credeam ca exista controverse numai la Opera din Romania.

Cat despre Milk ... Ieri va intrebam daca 'Milk" a fost o dezamagire la box-office? Cert este ca nu a fost niciun mare succes. Poate ca merge mai bine pe DVD, caci filmul a fost lansat pe DVD (bineinteles ca vorbim despre America). Ce inseamna asta? Ca producatorii nu mai spera ca vor face bani din film la cinematograf desi recent 2 premii Oscar destul de importante s-au indreptat spre el, premii care ar fi trebuit sa trezeasca oarece curiozitate pentru pasionatii de cinema. Filmul oricum a aparut pe torrentz in varianta dvdrip acum vreo 20 de zile. Poti sa il descarci aici, iar subtitrare gasesti aici. E interesant de urmarit comentariile de la torrentz.

1 comentarii on "Controverse la Opera si Milk merge pe DVD"

Anonim spunea...

nu trebuiau proteste...regizorul are putere de decizie

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez