sâmbătă, 7 februarie 2009

O recomandare de la noi

Publicat de FLORIN la 20:00
Acum, ca l-am si vazut, Ionutz si cu mine va recomanda un film care ne-a impresionat de la prima secventa pana la genericul de final. ' Milk ' isi merita cele 8 nominalizari la Oscar, asa ca dati fuga la cinema. Merita!

12 comentarii on "O recomandare de la noi"

Anonim spunea...

l-ati vazut la cinema?
Ctai oameni erau in sla si din astia cati gay ati identificat?
Noi am patit o faza faina la Le Placard. In toata sala eram doar noi 2 si inca 2 tipi care cred ca erau impreuna..

Anonim spunea...

hey, am vazut trailer-ul si increc sa vad si filmul in surt timp. desi ma cam irita cand aud ca minoritatea gay vrea "drepturi egale"...sincer nu ma incanta cu nimic daca legal pot sa ma casatoresc cu partenerul meu si cand ies de la casa casatoriilor sa strige unii anti-gay huooo!! sau sa am dreptul sa lucez oriunde, legal, iar colegii mei de serviciu sa strige acelasi "huoo!" si eu visez la un viitor mai bun pe comunitate dar nu cred ca el consta in drepturi legale...ideal, un viitor mai bun ar fi unul in care sa te accepte societatea, lucru foarte greu spre imposibil de realizat, cel putin in Romania, tara crestina cu oameni crescuti de comunism, cu mintea mai incuiata decat un seif. cu legi si drepturi nu rezolvi mare lucru...oricum, filmul vreau sa-l vad, poate aflu ceva ce nu stiam

Anonim spunea...

adica sigur o sa aflu ceva nou...

FLORIN on 8 februarie 2009 la 08:39 spunea...

Cristian: sa zicem ca au fost vreo 20. nu am acordat prea mult interes acestui aspect. dar se simtea ca este cel putin un public deschis, daca nu chiar foarte gay.;)

Mihai: in film nu se vorbeste doar despre lupta pentru drepturi egale. vezi tu, o mica poveste, precum cea a unui baiat in carucior din cealalta parte a tarii da sens actiunilor intreprinse de harvey milk.:)

Anonim spunea...

Mi s-a parut frumoasa ideea ca atunci cand gaseste un rost, un scop, viata unui om simplu poate deveni extraordinara. Daca ai pentru ce lupta devii cumva sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau.
Si asta nu e subiect exclusiv gay.

Anonim spunea...

da, asa este Cristian. Eu am fost cam "apasat" in exprimare in cele scrise mai sus. Caut filmul daca nu il prind la cinema.

Anonim spunea...

Mihai,ai atins eterna disputa a intaietatii formelor sau a fondului. Cred ca este una din primele discutii aparute in spatiul public romanesc. Si inca nu are raspuns. E mai bine sa apara drepturi egale si apoi sa urmeze o relaxare a populatiei cu privire la minoritatea gay, sau invers ?vorba lui Caragiale " din aceasta dilema nu puteti iesi!"

Anonim spunea...

:)) maestrul Caragiale adevar graia. Om traii si om vedea...

Anonim spunea...

off..tre sa vedeti si "Doubt"!cat sper sa castige Meryl oscarul.....

Anonim spunea...

si Meryl Streep si Philip Seymour Hofman merita premii. Tari amandoi!

Anonim spunea...

Philip Seymour Hoffman merita..dar nu la secundar, ci la principal..macar nominalizarea o merita daca ma intrebi pe mine..aa..si sa nu ma luati cu "vai..dar kate nu are"..meryl streep are doar un oscar la rol principal din 15 nominalizari..si stiu cel putin inca 4 roluri care au fost nedreptatite pana acum pentru cucoane care "nu aveau deloc"..

FLORIN on 10 februarie 2009 la 09:39 spunea...

din pacate inca nu am apucat sa vad 'doubt', desi sunt convins ca meryl streep a facut un rol minunat, dar ... eu tin cu kate ... cel putin pana voi vedea ambele filme ca sa fiu obiectiv din punctul asta de vedere. ;))

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez