vineri, 20 februarie 2009

Naomi e blonda

Publicat de FLORIN la 10:47
Sau cel putin asa se lauda lui Mihai Morar, iar Mihai Morar o ia peste picior in timpul emisiunii ' Rai da' buni'. Astfel, conform spuselor omului de televiziune, acesta a primit de la o Naomi pe punctul de a reveni in Romania din Germania un mesaj in care aceasta vroia sa isi arate in exclusivitate pe postul ANTENA2 noua sa coafura.

Numai ca visele unora nu se potrivesc cu planurile altora. Caci, prezentatorul caruia i s-a oferit marea exclusivitate, a preferat sa o ia in deradere pe "asa-numita vedeta" ( ca sa nu zic in ce categorie a bagat-o pe Naomi), facand glume repetate, dar lasand telespectatorii sa aleaga daca vor sa vada noua coafura a lui Naomi sau nu in emisiunea de mare calitate a sa.

Deznodamantul nu il cunosc, dar macar stiu ca Naomi e blonda.

3 comentarii on "Naomi e blonda"

Anonim spunea...

Nu am vazut emisiunea asa ca nu stiu cu ce ton si cu ce cuvinte au ridiculizat-o pe Naomi. Insa aici e o mica problema din punctul meu de vedere. Naomi ESTE un personaj ridicol in galeria Nikita, Marian Darta, Oana Zavoranu. Oameni care nu prea reprezinta mare lucru si care isi inventeaza evenimente( mi-am schimbat look-ul( ete fleosc! ). Atata vreme cat aparitiile sale in public sunt legate exclusiv de evenimente jenante (certuri cu Bahmutan sau interventia in scandalul penibil Tarky-Traistariu)sau derizorii (s-a facut blonda, maine o sa ne anunte ca si-a schimbat si oja...)pe mine nu prea ma intereseaza Naomi. Si e clar ca nu ma voi incolona in marsul pentru apararea ei de comentariile mitocanesti ale presei .

FLORIN on 20 februarie 2009 la 17:05 spunea...

pai in categoria nikita si cei pe care ii numesti tu era inclusa si de catre prezentator.

Anonim spunea...

nu stiu de ce te intereseaza Naomi atat de mult incat sa spui ceva pe blog despre el/ea...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez