joi, 19 februarie 2009

Criza financiara si homosexualitatea

Publicat de FLORIN la 19:18
Criza financiara loveste pe toata lumea. Chiar si pe homosexuali. Dar bineinteles, ca din ziua in care am ales sa ne insusim termenul de 'gay' in loc de 'homosexual', am luat si decizia de a fi putin mai optimisti decat ceilalti, asa ca nu trebuie sa ne gandim prea mult la criza financiara. Trebuie insa sa ne gandim cum putem sa ii lovim pe heterosexuali si aici vorbim despre heterosexualii homofobi. Trebuie doar sa fim constienti ca si banii homosexualilor sunt buni.

Boicot.

Nu stiu daca v-ati dat seama, dar avem o putere foarte mare. Dupa cum spunea Harvey Milk " Azi facem o strada a noastra. Maine lumea e a noastra." Unde ar putea fi facuta o strada gay in Romania? Cum sa punem in aplicare boicotul in plina criza financiara? Inca nu stiu raspunsul, dar undeva, printre liderii homosexualilor, trebuie sa fie cineva care sa puna in aplicare un boicot de acest gen. Putem de exemplu sa incepem cu o revista gay-friendly si sa renuntam in a mai cumpara alte reviste care chiar daca nu sunt homofobe, evita sa vorbeasca despre homosexualitate, de teama de a nu isi sterge din publicul heterosexual. Putem sa continuam cu o cafenea sau hai bine cu o terasa, ca ma gandesc ca si cafeaua e facuta mai buna in unele locuri. Dar cand iti bei sucul, de ce sa nu mergi la o cafenea unde sa te tii de mana cu iubitul nu e interzis? Putem sa continuam prin a sustine un concurent homosexual la o emisiune de televiziune ( e drept ca acesta inca nu a aparut). Putem sa facem unele lucruri. Si cred ca a venit timpul sa ne aratam sustinerea fata de cei care ne sustin si sa putem sa fim apreciati.

17 comentarii on "Criza financiara si homosexualitatea"

Anonim spunea...

buna, in totalitate ai dreptate, dar sti toata lumea are gura mare cand se afla in "teritoriul lui". cand ar trebui sa faca ceva ca sa fim acceptati, se ascunda. dupa parerea mea, de aceea in curand nu o sa se schimba mentalitatea oamenilor din Romania, fata de noi, de pers lgbt. este de vina si mass media, deoarece intreb si eu de ce vedem numai circ si panarama in media? dar noah speranta moare ultima:P

Anonim spunea...

Buna idee, ramane sa identificam terasa unde poti sa te tii de mana cu iubitul, revista gay friendly, si asa mai departe. E foarte greu sa iesi , sa te expui in timpul cautarii . Putini au curajul asta sa caute. Nu stiu sa existe artisti gay romani carora sa le cumpar CD urile. Nu cunosc medici gay friendly la cabinetul carora sa ma inscriu . Nici macar instalator gay nu stiu sa chem sa imi ...monteze un calorifer.
Cine face listele?

FLORIN on 20 februarie 2009 la 10:59 spunea...

uite un film care ar fi trebuit sa fie pe locul 1 la boxx-office-ul romanesc ( milk), insa lucrul asta nu s-a intamplat.
cand a fost vremea lui beautiful christina trebuia sa ajunga pe1.
anul trecut dana trebuia sustinuta cand a scos piesa 'tu'
serialul 'lombarzilor 8' ar fi trebuit sustinut.
cat despre locuri, cred ca exista cateva cafenele gay-friendly dar nu stiu sa dau nume.
poate le identificam impreuna.

Anonim spunea...

Hai sa facem o conventie:
Cine identifica un artist, o cafenea, o revista gay friendly sa anunte saa vorbim despre "item-ul" in cauza si sa le sustinem/votam/cumparam.

FLORIN on 20 februarie 2009 la 17:06 spunea...

de acord.

Anonim spunea...

Incep eu:
N .C. Munteanu.
http://www.cotidianul.ro/n_c_munteanu_isi_marturiseste_homosexualitatea-21879.html
Am atasat un link spre articolul care imi motiveaza "nominalizarea".
Eu o sa caut si o sa cumpar saptamana care vine o carte scrisa de N. C . Munteanu.

Anonim spunea...

Tabu=revista gay friendly
Cafeneaua actorilor=loc prielnic de tinut iubitul de mana,nu se uita nimeni urat la tine; si hard rock cafe
propun sa fie numita str gay,aleea din parcul Operei

Anonim spunea...

Str Gay.. cam radical.
Poate Oscar Wilde sau Klaus Mann, sau Ceaikovsky sau Yourcenar...

Ca Gabriel Dorobantu, sau Catalin Botezatu nu e cazul...

Anonim spunea...

nu stiam ca avem "liderii homosexualilor", suna stupid... si ce vrei mai exact sa le facem heterosexualilor homofabi? sa ne razbunam pe ei? pai razbunarea e arma prostului parca...si, ultima idee, dupa mine sa fim acceptati de societate nu cred ca inseamna sa avem "ceva gay" din toate, adica autobuze gay, strazi gay, cafenele gay, cinematografe gay, parcuri gay, s.a.m.d...e stupid

Anonim spunea...

si cred ca nu intelegi ceva...pe timp de criza financiara vrei tu sa "facem ceva"?...pai e cam greu ca si homosexualii sunt in criza financiara...cefeneaua gay cere bani pentru achizitionare/infiintare, lafel si o revista gay...nu inteleg ce ai vrut sa spui prin acest topic "criza financiara si homosexualitattea"

FLORIN on 21 februarie 2009 la 20:24 spunea...

e vorba mai degraba de puterea banilor. nu mi se pare stupid sa avem niste lideri, reprezentanti daca vrei, care sa ne faca sa sustinem pe unii care ne sustin si pe noi la randul lor.

Anonim spunea...

a, ok, reprezentanti, gen Ellen DeGeneres, oameni faini...am inteles

Bogdan spunea...

Si pe mine ma intristeaza faptul ca multi artisti gay din Romania nu au curajul de a-si asuma identitatea sexuala.Spre exemplu in muzica populara sunt cei mai multi,unii celebrii, altii mai putin,insa majoritatea sunt.In fiecare zona etnofolclorica...cel putin 5-6.
Eu cred ca ar fi mult mai apreciati daca ar fi sinceri cu ei si cu cei carora li se adreseaza!!
Eu cunosc multe nume ...insa fara acordul lor nu o sa le divulg identitatea...poate se hotarasc singuri!!!

Anonim spunea...

Va dau eu solutia mea.
Trebuie facut un club ca dincolo.
Cu sauna si darkroom.Un fel de club spa.Trebuie doar scris pe usa ce anume este ca sa fie legal + interzicerea pers sub 18 ani.
Dark roomul trebuie sa aiba cabine separate ptr sex. Asa cum era odata pe Cl Plevnei in Buc.
Apoi gasit un dezvoltator strain care sa faca um bolc in zona buna, doar ptr gay in Bucuresti.Asta atrage enorm.Sar uni toti vecinii si de aici porneste.
Eu zic ca e greu dar se poate! Trebuie concentrate fortele
Dr. Av .Andrei.

Unknown on 13 octombrie 2015 la 21:37 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown on 13 octombrie 2015 la 21:39 spunea...

Mias dori din suflet

Unknown on 13 octombrie 2015 la 21:39 spunea...

Mias dori din suflet

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez