sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Reprezentantul Romaniei la Eurovision sau castigatorul selectiei nationale este Elena Gheorghe - The Balkan Girls

Publicat de FLORIN la 23:00
O seara interesanta azi la Eurovision. Ca de obicei, publicul a vrut ceva, juriul a vrut altceva ... si a fost dupa cum a dictat juriul.

Publicul a votat:
1. Blaxy Girls - Dear mama 4861
2. Elena Gheorghe The Blakan Girls 3503
3. Catalin Josan - Stop 2360

Juriul a dictat:
1. Elena Gheorghe - The Balkan girls
2. Catalin Josan - STop
3. Tabassco - Purple


Parerile mele personale suna astfel:

1. Popas Band - Striga
Piesa a continuat sa imi placa si de data asta si chiar daca ma repet, probabil ca este cea mai buna descoperire de anul acesta de la Eurovision.

2. Costi Ionita - Can you forgive
Interesant ... versurile sunt frumoase, dar dupa mine nu are vreo sansa la Moscova.

3. Blaxy Girls - Dear mama
Piesa stim cu totii cat de buna e, dar habar nu am ce s-a intamplat pe scena in aceasta seara. Cu prestatia din semifinala ar fi putut castiga concursul. Prestatia din finala le-a indepartat de castigarea trofeului national.

4. Red Blonde - Nu am cu cine
Sper ca prin aceasta participare fetele de la Red Blonde sa isi gaseasca in sfarsit locul in topurile romanesti, ca eu cred ca pentru talentul lor, rolul pe care il interpreteaza in cadrul Happy Hour mai degraba le risipeste talentul. Nu merita locul 1. Categoric, nu este o piesa care sa mearga la Moscova, dar e un bun start pentru o piesa care sa se difuzeze in viitor la radio.

5. Zero - Sunny days
Baietii de la Zero au avut o prestatie foarte buna. Nu au epatat. A fost ceva foarte simplu, care si-a facut efectul ... cel putin in cazul meu.

6. Elena Gheorghe - The blakan girls
Piesa asta mi se parea ca este perfecta pentru Eurovision, dar ceva a lipsit. Stim cu totii ca anul trecut, erau vreo trei fete care s-au clasat in top 10 ce foloseau aceeasi reteta ca aceasta piesa. Se pare ca reteta functioneaza.

7. Tabassco - Purple
Piesa nu este rea, ba chiar dimpotriva, dar interpretarea a lasat de dorit.

8. Catalin Josan - Stop
Hai ca s-a descurcat bine "fratiorul" nostru.

9. Dalma - Love was never her friend
Interpretarea vocala a fost fara repros, dar sunt nemultumit ca nu o mai stiu pe individa care ne-a incantat in aceasta seara. Si-a facut o imagine atat de diferita decat cu cea cu care a promovat piesa pe ici si pe colo ... incat per total sunt dezamagit de lipsa de imaginatie a celor implicati in aceasta performanta si de performanta de asemenea.

10. Alin Nica - Don't leave
Din nou spun frumoasa piesa, dar pe alocuri plictiseala era mai degraba cuvantul potrivit pentru starea pe care mi-a creat-o acest cantec.

11. Tina - Pleaca
Nu inteleg care este marea genialitate a acestui cantec. Intr-un fel, cred ca ea nu exista, dar accept faptul ca este un cantec interesant si antrenant, si faptul ca s-a auzit foarte bine si s-a prezentat ireprosabil. Dar nu cred in el.

12. Imba - Round N Round
Pareri impartite ... dar pana la urma nu a fost chiar asa de rau. A fost ... in stilul Eurovision.

Dincolo de toate, felicitari Elenei si mult succes la Moscova.

0 comentarii on "Reprezentantul Romaniei la Eurovision sau castigatorul selectiei nationale este Elena Gheorghe - The Balkan Girls"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez