duminică, 11 ianuarie 2009

Globurile de Aur 2009 - in direct pe HBO

Publicat de FLORIN la 14:40
De-a lungul anului sunt cateva ceremonii pe care nu le ratez, indiferent ca asta inseamna sa ma scol undeva pe la 3 dimineata. Pentru mine e deja o traditie, pe care am de gand sa o duc mai departe si anul acesta.

Luni dimineata, la ora 03:00, HBO va transmite in exclusivitate in Romania din Beverly Hills Globurile de Aur 2009, adica ceremonia de premiere a celor mai bune filme si seriale din ultimile 12 luni, cea mai importanta ceremonie dupa Oscar.

Anul acesta la categoria cel mai bun film-drama se lupta The Curios Case of Benjamin Button, Frost/Nixon, The Reader, Revolutionary Road si Slumdog Millionaire, in timp ce la categoria cel mai bun film comedie sau muzical au intrat in lupta Burn After Reading, Happy-Go-Lucy, In Bruges, Mamma Mia! si Vicky Cristina Barcelona.

Voi tine pumnii lui Sean Penn, nominalizat la categoria cel mai bun actor in rol principal intr-o drama pentru rolul din Milk, lui Heath Ledger nominalizat la categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru ultima interpretare oferita in The Dark Knight si lui Ralph Fiennes (nominalizat si pentru rolul din Ducesa) si lui Susan Sarandon pentru un film la randu-i nominalizat la categoria televiziune 'Bernard si Doris', despre care v-am povestit acum cateva zile.

Lista completa de nominalizati o gasiti aici.

Cel mai probabil ceremonia va fi transmisa si de PRO7, in varianta nedublata, pentru cei ce nu au acces la HBO.

Update :Din pacate, singurul castigator din cei carora eu le-am tinut noroc a fost Heath Ledger pentro rolul din The Dark Knight. In rest, Sean Penn nici macar nu a fost prezent la ceremonie. Cu toate astea, a meritat sa ma trezesc asa devreme, macar pentru ca am vazut-o castigand pe Kate Winslet.

Lista de castigatori o gasiti aici.

0 comentarii on "Globurile de Aur 2009 - in direct pe HBO"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez