joi, 11 decembrie 2008

' Milk ' - cel mai bun film al anului la New York Critics Awards

Publicat de FLORIN la 18:36
Pana la urma, s-ar putea ca filmul ' Milk ' sa iasa castigator in ciuda scandalului legat de casatoriile gay care a cuprins America, care parea ca va trage productia in jos.

Filmul a fost numit filmul anului la ceremonia ' New York Critics Awards ', castigand alte doua premii, pentru interpretarea lui Sean Penn si a lui Josh Brolin.

In regia lui Gus Van Sant, regizorul ' Good Will Hounting ' si ' Elefantul ', filmul spune povestea reala a primului parlamentar gay ales in America, asasinat de catre un coleg. Din distributie mai fac parte si Emile Hirsch, care a mai interpretat un rol gay in filmul ' Baiatul de la ferma ' ( The mudge boy), James Franco ( seria ' Spider-man ') sau Diego Luna.

Pe lista castigatorilor, la categoria cel mai bun film strain s-a aflat premiatul de la Cannes al romanului Cristian Mungiu ' 4 luni, 3 saptamani si 2 zile '.

Mai jos, aveti trailler-ul filmului ' Milk ', care il anunta promitator.

3 comentarii on "' Milk ' - cel mai bun film al anului la New York Critics Awards"

Anonim spunea...

Pacat ca nu e nominalizat si la globul de aur :(

Anonim spunea...

sper sa castige "Doubt" la oscar:D..sau macar sa mai ia meryl streep un oscar:)

Anonim spunea...

filmul asta e superb! nush dak a ajuns in romania, dar e o dovada de curaj, lupta, incredere, unitate etc... orikm, zic k va fi nominalizat la oscar.. dak nu ma insel, la globuri e nominalizat la vreo 2 categorii?! romanii ar trebui sa ia exemplu... si sa nu mai faca reclama cu sua, k ce bine sunt tratati gay-ii in sua! fals! fals! fals! discriminare mai mare k in sua nu cred k exista in lumea occidentala... de la milk pana la prop 8 (noiembrie) nu s-au facut prea multi pasi... dak nu traiesti in san francisco (the gay-est place on earth:))) nu prea esti vazut cu ochi buni... sa nu exagerez, totusi, nu striga lumea pe strada dupa tine... dak traiesti in state civilizate k n.y. sau california.. insa in utah, oklahoma si alte 40 de state americane esti in pacatos (toate aceste state au legi care condamna homosexualitatea)... anyways... anul asta (2008) a reprezentat o lupta acerba pt drepturile gay in california.. si pt k toti actorii au sponsorizat campania anti-prop 8, eu zic k milk va fi nominalizat la oscar (ca doar actorii si regizorii voteaza)...:D salurari!

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez