luni, 8 decembrie 2008

Fernando cel mai tare manelist e gay

Publicat de FLORIN la 20:38
Unii oameni ma uimesc. Care este chestia asa de mare cu aparutul la televizor? Chiar sa faci orice ca sa te bage si pe tine cineva in seama?

Tot astept sa vina in fata artisti gay care sa isi recunoasca orientarea sexuala, sa isi spuna povestea si sa faca auzite dificultatile prin care trece orice gay din Romania. Astept si sa vina artisti care nu sunt gay, dar care sa spuna raspicat ca nu au o problema cu gay si ca nici restul Romaniei nu ar trebui sa aiba ( Hiena de la Animal X a facut asta si merita aplaudat).

In schimb, apar Tarky, Juan si Fernando, cel mai tare manelist . Primii doi au fost implicati intr-un scandal pe care deja il cunoasteti, cel legat de Mihai Traistariu . Ultimul dintre ei a aparut de curand in lumea manelelelor si se lauda ca e cel mai tare manelist, adaugand ca este si gay. Exact de ce aveau nevoie televiziunile, disperate peste masura in a avea audienta.

PROTV i-a facut un material pe care l-a difuzat in buletinele sale de stiri.


Si inteleg, daca e de ras, sa se rada putin, dar de ce unii o iau prea in serios?

Ce face ANTENA1 depaseste orice limita. In conditiile in care PRO-ul nu l-a avut niciodata invitat, Antenele tot il invita, pe la emisiuni de emisiuni, gen aceea pe care o face un domn Madalin Ionescu transferat de la marele post NATIONALTV. Nu lipseste din peisaj Maria Carneci , care, unde se vorbeste de gay, este si ea.

Dincolo de toate astea, eu nu inteleg cum unele persoane nu au simtul ridicolului. E foame mare, dar chiar asa?

0 comentarii on "Fernando cel mai tare manelist e gay"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez