miercuri, 12 noiembrie 2008

Teo a plecat de la PRIMA fiindca are probleme cu travestitii

Publicat de FLORIN la 10:32
Toata lumea a scris de plecarea lui Teo de la PRIMATV, in conditii "amiabile". Nu de alta, dar Teo a oferit in ultima saptamana mai multe interviuri decat a dat cam de la inceputul sezonului.

S-a scris despre parasirea televiziunii pentru totdeauna, despre sperantele pierdute de a primi un telefon de la Adrian Sarbu, despre posibilitatea de a i se alatura lui Mircea Badea, despre tradarea pe care a simitit-o din partea lui Serban Huidu, practic de fiecare aspect, in functie de interese.

Mie insa mi-a iesit in ochi ceea ce ma interesa, si anume motivul pentru care Teo nu ar mai performa in peisajul autohton. Iata ce declara aceasta intr-un interviu acordat www.paginademedia.ro.
"Mă las de televiziune. Consider că acum nu se mai poate face televiziune aşa cum înţeleg eu că ar trebui să se facă. Mi se pare urât, deşănţat. Am văzut bărbaţi îmbrăcaţi în mirese, pe fundul cărora scria mascul. Astfel de lucruri poate sunt bune la televizor, dar nu le poţi face fără să laşi din propria demnitate."

Practic prezentatoare care acum doi ani era nominalizata la Gala Premiilor Gay la categoria "promovare LGBT" se comporta cam discriminatoriu, nu ca ar fi prima data cand face asta, vorbind despre castigatorul unuie dintre editiile show-ului "Dance Bomb" difuzat de ANTENA1. Exemplu dat de aceasta cred ca scoate in evidenta prejudecatile pe care aceasta ii are fata de colegii ei.

Cred mai degraba ca Teo s-a expirat singura. "Profesionistii" inca se face si azi, deci se poate. Insuccesul sau depinde exclusiv de ceea ce ea si postul respectiv poate face, nu de ceea ce fac altii. Asa ca draga Teo gandirea ta nu functioneaza cum trebuie. Si nu mai discrimina, fiindca probabil ai trecut prin discriminari chiar si tu.

PS: Eu inca mai cred in Teo.

2 comentarii on "Teo a plecat de la PRIMA fiindca are probleme cu travestitii"

Anonim spunea...

azi cand schimbam programe si asa..am vazut ca mai exista teo..scria direct..sigur a plecat??

FLORIN on 15 noiembrie 2008 la 16:16 spunea...

contractul se va incheia la sfarsitul anului. pe teo o vei mai putea urmari la primatv pana la sfarsitul acestei luni, cand teoretic trebuia sa ia pauza de iarna, dar va fi o pauza definitiva.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez