marți, 11 noiembrie 2008

Bogdan Olteanu e crestin, homosexualii ce sunt?

Publicat de FLORIN la 11:21

Ce iti e si cu campania asta electorala? Nu e o noutate ca se joaca murdar, dar ma gandeam ca s-a evoluat putin. Macar putin. Nu stiu de unde a venit impresia asta, insa clar nu s-a intamplat asa.

In 2004, din CER pe strazile orasului meu apareau fluturasi cu mesaje "Traian Basescu sprijina casatoriile intre homosexuali". Bineinteles ca nici cei din urma nu au stat deoparte. Existau si fluturasi veniti de SUS care ma anuntau "Adrian Nastase sprijina casatoriile intre homosexuali".

Campania pentru parlamentare de anul asta nu pare ca va fi altfel. Cei care au bani pun panouri pentru a fi admirati la fiecare intersectie (ghici cine va iesi). Cei care nu dispun de fonduri atat de mari prefera sa imparta fluturasi, dar se intampla si ca fluturasii sa fie ca si cei de mai sus. I s-a intamplat lui Bogdan Olteanu, care a iesit repede intr-o conferinta de presa unde sa declare ca "el are valori crestine".

Intre timp, doua persoane au fost arestate cu fluturasi ce transmiteau mesajul "Bogdan Olteanu: protectie pentru minoritatile sexuale".

Si acum intrebarea. Atat de mult am evoluat? Atat de multa ura exista in randul romanilor pentru homosexuali, in randul crestinilor iubitori?

Ca sa fie clar "Bogdan Olteanu nu sprijina minoritatile sexuale". 30 noiembrie e ziua alegerilor.

5 comentarii on "Bogdan Olteanu e crestin, homosexualii ce sunt?"

Unknown on 11 noiembrie 2008 la 12:02 spunea...

de unde stii tu asa de sigur ca nu sprijina minoritatile sexuale?
Ca nu vrea reclama cu asa ceva e altceva.
Homosexualii sunt inca bau-bau si suntem folositi in acest sens

FLORIN on 11 noiembrie 2008 la 12:23 spunea...

ciudat. de obicei eu sunt cel speriat de ceilalti.;)) e concluzia pe care am tras-o eu. nu vrea reclama cu asa ceva, dar vrea reclama cu "am valori crestine". daca tinea sa lamureasca totul, putea sa nu ma lase pe mine sa imi trag concluzia singur.

Ionutz on 11 noiembrie 2008 la 12:28 spunea...

robert, in primul rand, cred ca esti optimist cu acel "inca", dar sa speram! cand aud de valori crestine etc imi vine greata! iar tu crezi ca sprijina minoritatile sexuale?

mayo on 11 noiembrie 2008 la 13:52 spunea...

valori crestine in termeni americani inseamna traditionalist, adica republican...stiti ce s-a intamplat cu anularea casatoriilor din America! La noi valori crestine inseamna votul majoritatii, ca daca majoritatea ar fi fost de convergenta homosexuala, mesajul ar fi fost altul.
Eu nici nu il acuz dar nici nu il scuz....oricum grija ca totul se invarte in jurul interesului la noi...

paull on 19 noiembrie 2008 la 11:19 spunea...

1 Zvonuri ca Bogdan Olteanu sustine gruparile gay
2 Sotia lui Bogdan Olteanu atacata de 3 travestiti ( fara a depune plangere la politie ? )
3 Tineri "drogati" retinuti de catre politie cu pliante pro-gay semnate de Bogdan Olteanu
4 Bogdan Olteanu dezminte categoric ca ar avea legaturi cu gruparile gay, telul lui este sustinerea valorilor crestine si ale familiei
5 Bogdan Olteanu decorat de catre patriarhul Romaniei cu cea mai mare distinctie pentru apararea valorilor crestine ortodoxe si sustinator al unitatii familiei
6 Concluzile le trageti voi

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez