sâmbătă, 25 octombrie 2008

Ce face o relatie sa mearga?

Publicat de Ionutz la 11:01

Daca iti pui intrebarea asta poti fi oarecum descumpanit deoarece nu exista un raspuns general valabil. As spune ca cei doi, fie ei si doi baieti, afla acest raspuns pe parcurs, si-l arata unul celuilalt.

Pentru doua persoane care traiesc in acelasi oras lucrurile sunt oarecum mai simple deoarece ei se pot vedea zilnic, sunt mai mult timp impreuna si asta nu e de neglijat. Acum ceva vreme as fi spus ca e esential chiar, as fi spus ca relatiile la distanta sunt condamnate inainte de a incepe. Insa lucrurile nu stau tocmai asa. Daca sentimentul acela deosebit este protejat, daca lupti pentru ceea ce iti doresti atunci nici spatiul si nici timpul nu-l vor putea opri .

E minunat sa vezi cum eforturile tale le intalnesc pe ale lui si impreuna lupta pentru a consolida o notiune pana acum straina : „noi”. Si astfel individualitatile celor doi se contopesc cu fiecare mesaj pe care il gasesti cand deschizi mesul, cu fiecare telefon pe care il dai sau il primesti. Fara nici o ezitare ii lasi un accesoriu al tau, chiar esti bucuros sa stii ca acum, ceva ce te insotea pe tine, e cu el. Iar daca intr-un moment delicat, care ar putea sa se complice ulterior, simti mai mult decat oricand ca vrei sa fi cu el indiferent ce se va intampla, atunci stii ca merita sa o iei in fiecare zi de la inceput!

Dimineata distanta e faramitata de gandurile lor, de vorbele lor, de dragostea care si-o poarta. Cat timp vom fi „noi” vom reusi!

2 comentarii on "Ce face o relatie sa mearga?"

mayo on 28 octombrie 2008 la 08:17 spunea...

foarte adevarat, si totodata foarte frumos!

Ionutz on 1 noiembrie 2008 la 14:00 spunea...

mayo, ma bucur ca iti plac articolele pe care le mai scriu si eu uneori pe blog :D multumesc pentru aprecieri :)

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez