miercuri, 3 septembrie 2008

Cateva stiri scurte din lumea gay

Publicat de FLORIN la 14:07

Fran Drescher spune da casatoriilor gay. Fosta vedeta din "Dadaca" lupta pentru a salva casatoriile intre persoane de acelasi sex din California, dupa ce hotararea ce a facut posibile ca acestea sa aiba loc se afla in pericol de revocare.

"Nu stiu daca va dati seama sau nu, dar sunt un icon gay. Chiar si daca nu as fi, sunt un activist politic care crede in visul american care dupa mine inseamna toleranta si diversitate, si separarea bisericii de stat. Este pur si simplu ne-american sa nu fi tolerant la stiluri de viata diferite. Daca vrei sa traiesti intr-o tara cu o singura credinta, bazata pe religie nu te afli in locul potrivit." declara Fran. Iar noi nu putem decat fi de acord cu ea.

In alta ordine de idei, gala premiilor MTV de anul acesta, ce va avea loc in Hollywood duminica asta, se apropie cu pasi repezi. Zvonurile legate de aparitie lui Britney sunt tot mai dese, dar deja vin si altele, chiar legate de Michael si Janet Jackson. Revenind la ceea ce ne intereseaza, Lindsay Lohan va fi si ea acolo, si chiar pe langa "fata care saruta fete", adica Katy Perry. MTV s-a gandit bine, si a ales sa le puna pe cele doua pe un afis ce promoveaza evenimentul cu titulul "Totul va incepe la......" stiti orele, data si ziua. Luni dimineata la 03:00 si pe MTVROMANIA.

In alta ordine de idei, aceeasi Katy ramane si saptamana asta pe locul 1 in topul britanic. Un alt motiv sa sarbatoreasca alaturi de Lindsay.

0 comentarii on "Cateva stiri scurte din lumea gay"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez