duminică, 31 august 2008

Saptamana gay

Publicat de FLORIN la 14:06
Saptamana asta am aflat dupa cum urmeaza :
1.Naomi paraseste Romania
2.Nasterea Tv Angelicuss se face auzita si peste hotare
3.Katy probleme cu parintii
4.George Michael-Ultimul concert
5.Britney si Madonna din nou impreuna pe scena

Iata si completarile

Dupa ce s-a calificat in finala concursului de interpretare de la Festivalul "Mamaia", Naomi a parasit Romania in fata "esecului" simtit de ea. Dezamagita ca nu a castigat niciun premiu, Naomi, care se pare ca nu a fost multumita de participarea onorabila, zic eu, pe care a avut-o, se gandeste sa ramana definitiv in Germania.

Saptamana asta s-a auzit mai mult ca oricand si despre Tv Angelicuss, stirea facand inconjurul Romaniei si nu numai. Aparitia primei televiziuni online pentru comunitatea gay din Romania s-a raspandit pe intreg mapamondul, AFPsi Advocate, cea mai citita revista gay din lume, preluand stirea. Noul canal se va lansa oficial pe 1 octombrie.

Katy Perry, cantareata care a facut din "I kissed a girl" hitul anului, are probleme cu propii parinti, nemultumiti de cotitura pe care a luat-o in ultima perioada cariera artistei. Mama acesteia, un preot evanghelist, s-a declarat "dezamagita" pentru ca propia fiica "face reclama homosexualitatii", descriind cantecul ce i-a facut fiica celebra drept "rusinos si dezgustator". La asemenea reactii din partea parintilor, Katy vine impaciuitoare si spune ca "Sunt sigura ca parintii mei nu indragesc 'I Kissed a girl' sau 'Ur so gay', dar fredoneaza restul melodiilor de pe album", dand de inteles ca intre ea si acestia nu sunt probleme foarte grave. Intre timp, "I kissed a girl" ramane a treia saptamana consecutiv in varful topului britanic.

Ramand in aria muzicala, George Michael si-a incheiat sambata ultimul turneu din cariera. Cantaretul si-a anuntat intentia de a nu mai avea niciun concert live, anuntand ca "25 Live", turneu inceput acum doi ani si care a inclus si Bucuresti, este ultimul din cariera sa de interpret. Ultimul show, intitulat "Final One", s-a tinut pe 30 august in Copenhaga, Danemarca.

Britney Spears si Madonna s-au regasit pe scena cu ocazia noului turneu al reginei pop intitulat "Sticky and sweet". Britney si-a facut aparitia pe ecranele din spatele Madonnei, in timp ce aceasta interpreta bine-cunoscutul ei "Human nature", fanii celor doua dive pregatindu-se in curand si de o aparitie fata in fata a celor doua, performanta ce ramane inca la stadiul de zvonuri.

0 comentarii on "Saptamana gay"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez