joi, 14 octombrie 2010

Ana Maria Marinca lesbiană în ‚The Countess’

Publicat de FLORIN la 15:17
În filmul regizat de Julie Delphy, care interpretează şi personajul principal, ,The Countess’, actriţa româncă Ana Maria Marinca îşi continuă cariera internaţională, începută cu filme ca ‚Storm’ sau ‚Five minutes of Heaven’, interpretând-o pe vrăjitoarea Anna Darvulia, o influentă slujnică de la unul din castelele lui Erzbeth Bathory, presupusa contesă care folosea sânge de virgine pe post de alifii, crezând că astfel va întineri.

În primele minute din film, aceasta o sărută trecător pe Julie Delphy, se ridică în cămaşă de noapte din patul său cu contesa în cameră, iar într-un final ne e clar. „E adevărat că mergi în pat numai cu femei?” ( citat adaptat) o întreabă contesa, iar aceasta tace, mai ales când întrebarea este continuată de aluzia „Asta înseamnă că eşti practic virgină.”

Relaţia dintre cele două categoric rămâne cea mai interesantă parte, dar e şi cel mai slab conturată într-un film inspirat de un adevăr istoric controversat. Filmul nu e exact strălucit, dar din punctul de vedere al relaţiei celor două se poate arăta interesant.

The Countess’ rulează sub numele ‚Contesa însângerată’ şi în cinematografele din România începând cu 15 octombrie. Vizionaţi un trailer aici.

Te-ar putea interesa
Viaţa bate filmul
Maria Popistaşu se întoace marţi, după Crăciun
Legături bolnăvicioase – recenzie

3 comentarii on "Ana Maria Marinca lesbiană în ‚The Countess’"

Anonim spunea...

WHAT ?!...am mai citit una,dupa perla lui Iulia Blaga care "observa" ca, "PERUCA o dezavantajeaza" rau de tot pe Marinca.N-am vazut filmul,doar cateva imagini si nu mi s-a parut atat de "dezavantajata",dar poate asa o fi...SI?! apoi, in niciun caz n-am simtit subliniata IDEEA ca e sau nu "lesbiana"...v-ar ajuta cu ceva asta?:))In schimb, am citit multe alte cronici ale filmuluii in strainatate;n-a starnit, adevarat,un entuziasm colectiv(poate nici unul particular...),dar nici "analiza" apartenentei sexuale sau a infatisarii exterioare a artistilor!erau o simpla cronica de film apartinand unor profesionisti...care,unanim, mi s-a parut ca au remarcat ACTORUL,POVESTEA,SCENARIUL,REGIA,FILMUL.Iar Anamaria NOASTRA facea nota aparte in fiecare opinie...o actrita minunata,care cucereste lumea.
Dar n-am vrut sa comentez asupra lui MARINCA,de loc,nici nu este cazul:),e doar un pretext, al momentului, ca sa mai pot striga DE CE,frati romani,de ce oare suntem,cu totii,pare-se de veacuri,ORBI si SURZI si MUTI si CIRCUMSPECTI(asta o fi cuvantul cel mai potrivit?) fata-n fata cu calitatile NOASTRE,oameni buni!Oare de ce...?

Florin on 17 octombrie 2010 la 11:46 spunea...

cred că înainte trebuie să vezi filmul ca să vezi cât de orbi, suzi, muţi sunt unii. ;)

că Ana Maria Marinca e lesbiană în film poate nu contează pentru mulţi, dar priveşte cu atenţie care e site-ul pe care citeşti mica opinie. e cu siguranţă un factor care ar putea face pe mulţi să vadă filmul, doar din acest punct de vedere.

apoi, chiar dacă nu am vorbit foarte mult despre interpretarea actriţei româneşti, trebuie să spun că nu m-a impresionat. Şi nu a făcut asta nici în Storm, nici în Five minutes of Heaven. Dar asta nu înseamnă că a jucat prost. ;)

nu în ultimul rând, fiecare opinie e subiectivă. Tu zici că ai citit cronicile unor profesionişti care unanim au remarcat filmul. Eu zic că există şi mulţi alţi profesionişti care nu nu au făcut asta. ;)

Anonim spunea...

ce "ochios"/;)/ poti fi,Florin draga!...;))

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez