miercuri, 12 mai 2010

3 trailere : Luna verde, The Mormon Proposition, The Swimsuit Issue

Publicat de FLORIN la 14:22
Luna verde ( 2010, România)



Căutarea de filme gay româneşti a întâlnit în sfârşit ceva interesant. Cu toate că trailerul nu este foarte clar cu privire la implicaţiile gay ale celui mai nou film al lui Alexa Visarion, recenziile găsite pe net sunt cele care îţi fac o imagine mai exactă despre un film ce foarte probabil va cădea în anonimat. Lansat pe 16 aprilie în România, succesul filmului la box office a fost atât de slab, încât a fost retras din cinematografe la mai puţin de o lună de la lansare. Nici recenziile nu sunt foarte grozave. Ceea ce rămâne este o piesă Placebo, o Maia Morgenstern comparată cu Nicole Kidman / Virginia Woolf şi siguranţa ( cel puţin) a unui subplot gay.

The Mormon Proposition (2010)



‚8 : The Mormon Proposition’ priveşte în organizarea Bisericii Mormone din America şi în implicaţia acesteia în cea mai dezamăgitoare experienţă americană recentă pentru comunitatea lgbt : Proposition 8. De fapt, aplicarea Proposition 8 este doar începutul dintr-o serie de măsuri luate în diferite state americane de anulare / interzicere a căsătoriei gay. Dar totul a început în California, teoretic în cel mai liberal stat american. Iar acest început a fost creat de Biserica Mormonă, spun realizatorii documentarului care a primit recenzii împărţite. Prezentat în cadrul Festivalului de la Sundance din acest an, filmul va apărea pe ecranele americane din 18 iunie 2010 în cinematografe selectate.

The Swimsuit Isue ( Suedia, 2009)



‚The Swimsuit Isue’ este cel mai puţin gay film al săptămânii, ceea ce nu înseamnă că este mai puţin interesant. Întotdeauna comediile sportive au fost interesante. ‚The Swimsuit Isue’ promite un mic travesti şi ceva râsete pe seama unor neînotători care încearcă să devină unii profesionişti.

0 comentarii on "3 trailere : Luna verde, The Mormon Proposition, The Swimsuit Issue"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez