sâmbătă, 27 februarie 2010

Ştirile săptămânii : Ireene Wust, Elton John, Rostam Batmanglij

Publicat de FLORIN la 10:28
Pentru că nu întotdeauna putem să ţinem pasul cu informaţiile apărute pe Internet, o rubrică săptămânală la care (re)vizităm ştirile săptămânii pare cea mai bună soluţie. Căutăm informaţia, o selectăm şi apoi ajunge la tine la fiecare sfârşit de săptămână.

Săptămâna aceasta :

De pe Gay in România
Rostam Batmanglij e gay
Solistul trupei indie Vampire Weekend, al căror al doilea album a debutat pe locul 1 în clasamentul de vânzări, şi-a făcut coming out-ul într-un interviu acordat revistei Out.

Dragoş Bucurenci la Dansez pentru tine
E cunoscut ca şi blogger, ca şi ecologist convins şi convingător, om de televiziune şi editorialist. Şi mai multă lume îl va cunoaşte după participarea la următorul sezon al emisiunii Dansez pentru tine, ce a fost confirmată în această săptămână. Printre ceilalţi participanţi la acest sezon se numără şi Cătălin Botezatu.

Videoclip Tom Boxer featuring Antonia – Morena
Săptămâna aceasta a apărut şi cel mai recent videoclip al lui Tom Boxer. Deşi ca stil muzical piesa Morena nu se distinge prin ceva special, videoclipul reuşeşte să atragă interesul prin prezentarea unei poveşti de dragoste între două femei. Mulţi spun că se putea şi mai bine, în lipsă de alte videoclipuri curajoase ne mulţumim şi cu atât.

Alte ştiri
• De luni, Lituania va fi o ţară mai puţin liberă, fiindcă de luni va intra în vigoare o lege controversată ce interzice orice fel de promovare a căsătoriei gay. Legea ar putea restrânge şi alte drepturi ale comunităţii gay ( inclusiv dreptul de a avea o paradă). Momentan, aceste aspecte rămân interpretabile.

Senatul australian a respins o lege ce acorda egalitatea căsătoriei şi pentru cuplurile gay. Legea a fost respinsă la o diferenţă majoră ( 45- 5). Un număr foarte mare de parlamentari au lipsit, posibil din cauza poziţiei diferite faţă de cea a partidelor din care fac parte.

Ireene Wust, lesbiană declarată, a câştigat aur la Vancouver.

Otto Ondaga, membru al parlamentului ugandez, a declarat săptămâna trecută că şi-ar ucide copilul dacă ar afla că este gay. Declaraţia vine într-o perioadă în care Uganda dezbate controversata lege anti-homosexualitate.

• Tot săptămâna trecută Elton John a declarat că el crede că „Iisus a fost gay”. Cum era de aşteptat declaraţia sa a făcut înconjurul lumii, a strâns câteva reacţii nu tocmai bune, după care Sir Elton John şi-a explicat cuvintele, liniştind pe toată lumea.

• Un nou sărut lesbian s-a ţinut în Desperate housewives. Aruncă o privire.

• Din categoria amuzante, Lady Gaga e bună ( şi la) speriat ciori prin Marea Britanie.

0 comentarii on "Ştirile săptămânii : Ireene Wust, Elton John, Rostam Batmanglij"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez