sâmbătă, 6 februarie 2010

Fotbalişti gay români. Ştire de Libertatea cu reacţii homofobe

Publicat de FLORIN la 12:13
Nu ştiu dacă sunteţi familiari cu ultimul scandal gay a la Libertatea. E acelaşi ca şi cel de data trecută, numai că acum preoţii sunt fotbalişti. Citiţi articolul dacă sunteţi interesaţi.

Pe scurt, un fotbalist de la Minerul Lupeni, Robert Andrei Crişan a avut relaţii sexuale cu un anonim şi s-a mai şi pozat. Anonimul a dat pozele ziarului Libertatea. Fotbalistul a declarat că totul este un trucaj.

Interesante sunt reacţiile apărute într-un alt articol. Citiţi aici.

Tatăl fotbalistului şi Mitică Dragomir au comentat ştirea. Iată şi cum.

Tatăl , Dorel Cristian a declarat :

Eu am primit o poză asemănătoare pe mail, cred că de la un fost coleg cu el la juniori, frustrat că nu a ajuns şi el fotbalist. Fiul meu are prietenă de cinci ani şi o iubeşte mult. Eu nu aş suporta ca el să fie bisexual. Cred că e şi o chestie de teribilism. Poate au văzut vreun film porno şi au vrut să vadă cum le stă în poziţiile alea. Eu ştiu ce educaţie i-am dat, nu bea şi a făcut parte din lotul naţional de juniori.


Cea mai şocantă declaraţie a venit însă de la preşedintele FRF Mitică Dragomir, care a spus :

Fir-ar ai dracu’ de nenorociţi! Domne’, eu sunt de la ţară, am alte idei! E de neconceput aşa ceva, mi-e silă. Ar trebui daţi pe mâna comisiilor FRF şi suspendaţi. Vedeţi să nu îl sunaţi şi pe Gigi Becali, că şi el e ţăran, ca şi mine, şi vă omoară prin telefon!


Aşadar, nu mă interesează cine e acest fotbalist, dacă pozele sale sunt trucate, dacă nu. Ceea ce e interesant e că şeful FRF declară că fotbalistul ar trebui suspendat pentru că ar putea fi gay? Aşa ceva e de neconceput şi revoltător şi cineva ar trebui să se autosesizeze faţă de remarcile homofobe ale unei persoane oficiale.

Sigur, reacţiile nu vor veni, căci suntem în România şi până una alta homofobia e la ea acasă. Astfel de articole de tabloid continuă să arate asta.

Mai puteţi citi pe Libertatea:
Despre aventura unei adolescente cu profesoara de română
Homosexualitatea este înnăscută

1 comentarii on "Fotbalişti gay români. Ştire de Libertatea cu reacţii homofobe"

Robert on 6 februarie 2010 la 19:35 spunea...

Ce, credeai cã va zice cineva ceva? Ei as! Dacã nu se face gãlãgie pe tema asta ceva timp ca sã îsi poatã scoate televiziunile si ziarele banii, atunci inseamna ca degeaba au pus mana pe poze.

Ce ipocriti sunt cu totii!
Vreau sa spun, frate... chestii ca astea sunt destul de evidente... iar acum toata lumea este atat de ... surprinsa.

Nea miticã sã se ducã sã se culce. Ca la FRF nu are ce cauta cu un comportament atat de Homofob. Oare poate fi si antisemit tipul?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez