joi, 31 decembrie 2009

Un nou inceput

Publicat de Ionutz la 19:19
Salutare baieti si fete, iata ca ne apropiem de sfarsitul acestui an. Personal cred ca a trecut pe nesimtite in timp ce imi faceam micul dejun, sau in tot cazul s-a scurs inainte de a reusi sa mananc masa de pranz.

In ultimul timp nu am mai reusit sa postez prea multe pe acest blog desi de multe ori as fi vrut sa fac acest lucru. Nu o sa caut scuze ci doar promit sa incerc sa gasesc subiecte care v-ar interesa si pe care le pot aborda cu pricepere. E drept ca de multe ori ma bazez pe Florin, stiu ca el se informeaza de fiecare data si imi prezinta la fel ca si voua stiri sau evenimente gay. Recunosc faptul ca personal imi lipseste un anumit gen de articole pe care il scria acum ceva vreme si sper sa il conving sa mai strecoare unul sau doua de acest gen. Teoretic acest an ar trebui sa ma mobilizeze si sa incerc unele schimbari care imi vor solicita ceva mai mult din timpul liber, destul de redus. Momentan nu stiu daca voi reusi sa ma tin de program, uneori sunt tare comod, iar de aici la obtinerea rezultatului dorit este cu siguranta cale lunga. Presupun ca vom afla pe parcursul acestui an...

Uneori chiar daca te bucuri de viata ai totusi senzatia ca ea iti scapa printre degete, sper ca aceasta stare pe care o simt sa nu se accentueze si in continuare.

La acest sfarsit de an noi vom fi acasa, doar noi, departe de zgomotul orasului. Speram ca indiferent unde veti fi voi, noul an va va gasi cu zambetul pe buze si cu lumina in suflet!

Florin si Ionutz va ureaza LA MULTI ANI!

0 comentarii on "Un nou inceput"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez