Sincer, sunt puţin dezamăgit de ce văd că se întâmplă în America în ultima perioadă. Totul a început cu acel Proposition 8 şi de acolo totul s-a dezvoltat într-o campanie în care homofobia încet începe să se arate şi acolo.
Ceea ce mă uimeşte şi mai mult este că această bătălie se duce la un nivel de România. Nu credeam că aşa ceva mai funcţionează acolo. Dar m-am înşelat.
Un nou exemplu de acest tip feudal de a pune problema este campania dusă împotriva lui Annise Parker, ce candidează la funcţia de „mayoral” pentru Houston. Nu are importanţă că nu ştiţi cine este. Important este cum funcţionează această campanie.
Locuitorii oraşului Houston primesc astfel de email-uri cu privire la candidatura lui Annise Parker.
Agenda homosexuală
1. Legalizarea căsătoriei gay.
2. Să mandateze acceptarea publică a activităţilor homosexuale.
3. Să înveţe copii din şcoli despre homosexualitatea, începând din grădiniţă, ca fiind un mod alternativ de viaţă acceptabil. Asta e cunoscut ca multisexualism. Asta autorizează homosexualii să recruteze copiii în a urma stilul lor de viaţă.
4. Să micşoreze sau să îndepărteze vârsta de consimţământ, care va duce la relaxarea legilor ce interzic pedofilia. Vezi nambla.org
5. Elevate homosexuals to a minority class, leading to affirmative action for homosexuals in the workplace. Cross dressers could force employers to accept their actions at work.
6. Să interzică orice speech care se opune activităţilor homosexuale. Asta ar fi considerat „hate speech” şi va avea sancţiuni criminale. Asta ar distruge primul amendament.
7. Să ceară ca beneficiile să fie primite şi de cuplurile de acelaşi sex.
8. Să aleagă candidaţi a căror muncă să fie implementarea agendei homosexuale.
De asemenea, locuitorii oraşului Houston primesc fluturaşe prin care li se cere votul pentru contracandidatul lui Annise Parke pe principiul „Singurul principiu necesar pentru triumful celui rău este ca cei buni să nu facă nimic.”
Totul sună atât de a Noua Dreaptă în prag de Gay Fest.
Cum la noi abia ce a trecut campania electorală, mă gândesc cum ar fi bine. Să se discute în cadrul campaniei electorale despre comunitatea gay sau nu? Fiindcă e posibil ca momentan o astfel de discuţie să însemne dezvoltarea sentimentelor homofobe pe care mulţi români le au.
0 comentarii on "Nu e bună. De ce? Fiindcă e gay"
Trimiteți un comentariu