luni, 7 decembrie 2009

Meghan şi Chayne câştigă The Amazing Race 15

Publicat de FLORIN la 13:28

Pe 2 s-au clasat Sam şi Dan, iar pe 3 Brian şi Ericka. Cum mi se par câştigătorii? Da, mi-ar fi plăcut ca Sam şi Dan să fie echipa care trece prima linia de sosire, dar nefăcând asta în faţa unei echipe precum cea câştigătoare a fost mai mult decât ok pentru mine.

Fiindcă Meghan şi Chayne au fost o echipă foarte bună, complexă şi competitivă. Nicio sarcină nu i-a încurcat major şi să fim sinceri, faptul că au reuşit să revină în ultima etapă după ce au încurcat casinourile, se datorează exclusiv calităţilor acestora.

Despre Sam şi Dan spun că au fost altfel decât mi-am imaginat. Cred că e pentru prima oară de când urmăresc serialul când ţin cu una dintre echipe mai ales dintr-un considerent politic, acela că cei doi fraţi sunt gay. Fiindcă, da, ei au fost competitivi, şi-au dus sarcinile la capăt, şi-au meritat locul în finală, dar au fost şi uşor panicabili, şi uşor isterici. De multe ori au riscat prostesc, fără să cântărească probele. Nu, nu m-a deranjat că cică ar fi trişat, cu toate că decizia lui Dan a fost cea care i-a eliminat pe Flight Time şi Big Easy. Proba aceea a scos în evidenţă faptul că americanii au ceva probleme de cultură. Probabil că ei consideră că în afară de America, în lumea asta mai rar mai există cineva, iar dacă există sunt de neglijat. În fine, Sam şi Dan au fost ok pe locul 2. Mi-a plăcut că am putut să îi văd până la final.

Cât despre echipa de pe locul 3, iniţial am crezut că va fi una din favoritele mele, dar s-a dovedit că nu. Ericka trebuie să înceteze să mai ţipe. Sunt curios ce a spus când s-a uitat la show.

La final de The Amazing Race 15, spun că a fost un sezon între. Din păcate, echipele au fost mai slab alese, dar ideea concursului a fost aceea care a reuşit să compenseze în ciuda acestui defect.

Rămâne cel mai bun reality-show.

Credit foto : The Amazing Race Productions şi CBS

0 comentarii on "Meghan şi Chayne câştigă The Amazing Race 15"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez