miercuri, 18 noiembrie 2009

Touched (2003)

Publicat de FLORIN la 14:44
Filmul din 2003 al lui Mike Lemon ( ca şi personajul principal cunoscut mai ales pentru casting şi nu pentru regie) e un film prea puţin interesant, fiindcă se învârte în clişee, nefiind capabil să îţi stârnească uimirea în vreun moment ( deşi ar fi trebuit).

Acesta prezintă povestea lui Mike, în vârstă de 53 de ani, care merge într-un bar gay lipsit de motivaţie după mai bine de un an de la ultima vizită pentru a intra în vorbă cu un necunoscut de 24 de ani, care nu ştie că e gay, dar e căsătorit şi are şi un copil. Cumva, cei doi ajuns să se „atingă” spiritual, deşi tânărul avea nişte planuri care imediat auzite ar fi îngrozit pe orice altă persoană decât Mike.

Povestea putea să fie baza pentru un scurt-metraj de neuitat, dar din păcate nu are capacitatea de „a atinge” privitorul.

Partea 1
Partea 2
Partea 3

3 comentarii on "Touched (2003)"

Anonim spunea...

mi-a placut filmul asta.. sunt unele lucruri aiurea (Mike nu e chiar atat de singur cum pare, intra intr-un bar in care nu mai fusese de mult, dar se pupa cu barmanul, e ca la el acasa, si inainte de a intra in bar da de tipul ala). pacat ca n-a profitat de Michael cand erau in pat amandoi.

FLORIN on 19 noiembrie 2009 la 11:30 spunea...

nu crezi că dacă ar fi încercat ar fi fost omorât?

Anonim spunea...

hai ca nu-l omora, a zis asa doar...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez