miercuri, 4 noiembrie 2009

Suntem pe prima pagină

Publicat de FLORIN la 19:23
Într-un fel sau altul. Dar nu asta contează. Până unde va merge presa din România? Eu chiar nu mai ştiu cum să comentez prima pagină a ziarului Libertatea de azi, care din întâmplare are un subiect gay . Poate mă ajutaţi voi.

Prima pagină aici.

2 comentarii on "Suntem pe prima pagină"

lukacs on 5 noiembrie 2009 la 13:00 spunea...

Florin,
am pus un comentariu acolo, in legatura cu ce spun cei de la Guerilla: "Intrece orice limita a bunului simt prin homofobie, dar se pare ca pe voi nu va deranjeaza chestiunea asta (adica problema principala din punctul de vedere al guerilla este reprezentarea unei alte forme de sexualitate, respectiv gay, pe prima pagina, corect?) Pentru ca, nu-i asa, de la femei dezgolite si povesti porno heterosexuale nu ti se poate face rau."

si hjell a scris un post despre acest caz, dar si despre prezentarea clipului cu Naomi, tot in Libertatea: http://scorpiisigheonoaie.blogspot.com/2009/11/damned-if-you-do-damned-if-you-dont.html

FLORIN on 5 noiembrie 2009 la 15:17 spunea...

nu ar fi nimic nou existenţa homofobiei în media românească, dar dincolo de asta, găsesc în general, o problemă a presei din România apariţia unor astfel de materiale.

ar trebui să fie interzisă comercializarea unui astfel de ziar pentru persoanele mai mici de 18 ani.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez