vineri, 13 noiembrie 2009

Scurte 13.11.2009

Publicat de FLORIN la 14:07

• Avem ştiri de toate genurile azi, dar începem cu anunţul despre premiul ‚Women of the Year’ pe care legenda muzicii Annie Lennox l-a primit miercuri la Berlin la un sumit al laureaţilor premiului Nobel. Lennox a fost răsplătită astfel pentru munca sa privind continua încercare de a atrage atenţia asupra HIV/SIDA, mai ales în sudul Africii în rândul femeilor şi copiilor. Artista care a declarat că a început această muncă inspirată de Nelson Mandela, care a numit boala „genocid”, a dedicat premiul tuturor femeilor de pe glob care îşi dedică timpul şi sufletul acestei misiuni.

• Will Phillips, un elev de 10 ani, supradotat, şi-a arătat sprijinul pentru căsătoria gay, ba chiar a găsit şi un mod de a protesta faţă de această nedreptate. Citiţi cum în Arkansas Times.

• Din păcate nu toate veştile sunt bune, întotdeauna extremiştii există. Vocile lor se aud mai ales în Biserică, care pare că a devenit locul ideal unde oamenii îşi pot exprima homofobia. De exemplu, pastorul Donnie McClurkin numeşte gay-ii „vampiri”. Câştigătorul premiului Grammy la categoria gospel a declarat în cadrul unui discurs „Dumnezeu nu cheamă tinerii la asemenea pervesiuni.Societatea a greşit faţă de aceştia, Biserica a greşit faţă de aceştia ... Aş fi homosexual zilele astea dacă nu ar fi Iisus ...” Vă invit să urmăriţi acestea trei înregistrări pline de astfel de mesaje. Sunt cam greu de urmărit, fiindcă e greu să priveşti ura fiind celebrată de mase ( 1, 2, 3).

• La fel de extremistă pare şi Biserica Catolică din Washington DC, care ameninţă cu retragerea din toate serviciile sociale din DC ( ce implică adopţii, oameni fără locuinţă, sănătate) dacă cuplurile gay vor fi recunoscute prin căsătorie. Washington DC e primul stat după eşecurile din California sau Maine, în ale cărui sondaje, cetăţenii arată că sprijină căsătoria gay. Detalii în WashingtonPost.

• Pentru a încheia cu extremiştii pe ziua de azi, vă spun şi despre Maggie Gallagher, preşedinta NOM, care acum vreo 20 de ani apărea într-o televiziune televizată ( imaginea cu ea e scurtă) pentru a lupta împotriva feminismului. Detalii aici. Video aici.

• Între timp, în Ohio abia acum se deschide lupta pentru egalitatea căsătoriei. Va mai trece ceva timp până când se va vedea vreun rezultat după cum se arată.

• A apărut un preview la noul videoclip al Rihannei la ‚Russian Roulette’. Nu numai că piesa nu atrage atenţia într-un mod special, dar nici videoclipul nu se arată prea grozav. Video pe YouTube.

• Mariah Carey promovează cel mai nou proiect cinematografic al său ‚Precious’, prin un cântec interesant intitulat 100%. Ascultă 100%.

• Minnie Driver va avea un rol episod în comedia ( gay-friendly) ‚Modern Familly’ de pe ABC. Pentru cine urmăreşte serialul, episodul e abia în lucru.

• La mulţi ani azi pentru Whoopi Goldberg, care împlineşte 54 de ani.

2 comentarii on "Scurte 13.11.2009"

I. on 13 noiembrie 2009 la 15:18 spunea...

Doar 54? Whoopi e genul de persoana care pare a avea mereu aceeasi varsta cel putin pentru mine.

Chiar acum doua zile ma intrebam cati ani are pt ca am vazut un film cu ea Rat race , care ar putea foarte bine fi o parodie dupa Amazing Race daca nu ar fi din 2001.

FLORIN on 13 noiembrie 2009 la 16:47 spunea...

acum când spui tu, nu pot spune că mi se pare diferită faţă de cum era în Sister Act. ;))

de la Whoopi am aflat de un film cu tematică gay. Pe acela vreau să îl văd.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez