miercuri, 11 noiembrie 2009

Câteva motive pentru care Traian Băsescu nu mai merită votat

Publicat de FLORIN la 16:00
1. „Ţigancă împuţită”
2. Pentru că nu participă la nicio dezbatere în primul tur de la prezidenţiale.
3. Pentru că a demarat referendumul în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale, transformându-le în altceva decât trebuia să fie. Afişele sale arată că totul e doar o campanie de imagine, nicidecum altceva.
4. Fiindcă nu respectă majoritatea parlamentară aleasă prin vot democratic, nominalizând alţi doi prim-miniştrii nesusţinuţi de Parlamentul României ( ales prin vot uninominal – o altă încercare de manipulare a populaţiei asemănătoare cu referendumul).
5. Fiindcă nu răspunde la întrebări vechi de când lumea privind averile sale ( ale ficelor sale), legat de mogulii săi şi altele ( multe).
6. Fiindcă mandatul său nu a avut parte de niciun succes.

Mi-ar plăcea un scrutin doi în care românii să aibă de ales între Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

11 comentarii on "Câteva motive pentru care Traian Băsescu nu mai merită votat"

CM on 11 noiembrie 2009 la 21:38 spunea...

7 ne jigneste pe toti prin inconsecventa discursului. Chiar atat de cretini ne crede incat sa uitam ce a spus acum o luna( vezi balansul" pot/ nu pot sa combat criza"). La faza asta nici Geoana nu sta mai bine ( dupa memorabila minciuna cu cei douazeci si de mii de euro, nu ma mai asteptam sa mai faca promisiuni DAR LE FACE)
8 recenta scena de la Cetate in care a asistat in prima faza ( si impreuna cu Monica Macovei- steaua societatii civile romanesti) la amenintari efective adresate "in gluma" lui Mircea Dinescu. Dupa care a ingrosat situatia refuzandu-i accesul la microfon. Urat, urat mon cher. Chiar asa de tare te temi de cuvant? Chiar asa de tare ii urasti pe cei care te-au facut presedinte?
9 EBA . Daca in primul mandat si-a facut fata europarlamentar probabil ca in urmatorul o sa ne trezim si cu alte necuvantatoare din imediata sa apropiere cocotate in scaune inalte. Si nu vreau asta.

FLORIN on 11 noiembrie 2009 la 21:42 spunea...

şi chiar şi aşa lista rămâne deschisă

CM on 12 noiembrie 2009 la 10:09 spunea...

Cu siguranta ramane deschisa. Si va recomand sa nu cumva sa incepeti sa il analizati pe Crin Antonescu sau pe Mircea Geoana. Ca veti deschide cate o lista pentru fiecare si va va apuca ori disperarea , ori dorinta de emigrare...

FLORIN on 12 noiembrie 2009 la 11:40 spunea...

oricum, la niciunul nu e atât de rău ca la Traian Băsescu, spun eu.

CM on 12 noiembrie 2009 la 12:59 spunea...

dar e destul de rau incat sa te puna pe ganduri

FLORIN on 12 noiembrie 2009 la 13:14 spunea...

ceea ce înseamnă că la tine va funcţiona votul negativ? pe cine vei vota?

CM on 12 noiembrie 2009 la 15:14 spunea...

Fara tragere de inima il voi vota pe Antonescu. Iar in turul doi , daca asta nu intra, o sa imi anulez votul ( probabil o sa scriu PLUA pe buletin...)sau o sa il votez in mare scarba pe Geoana

CM on 12 noiembrie 2009 la 15:18 spunea...

Daca ar fi dupa mine as pune pe buletinele de vot o casuta suplimentara in care sa aplice stampila cei care vor ca nici unul dintre candidati sa fie ales. Si as specifica in lege ca in cazul in care aceasta optiune ar fi majoritara celorlalti candidati prezenti pe buletin sa li se interzica sa mai candideze vreodata. ASTA e un vot negativ...

FLORIN on 12 noiembrie 2009 la 19:57 spunea...

eu nu aş mai vrea să îi văd pe vadim şi becali.

Stoicescu A. on 14 noiembrie 2009 la 20:13 spunea...

1. Era in privat, are tot dreptul sa zica ce vrea in masina la el. Tu nu ai injurat niciodata?

2. A participat la dezbatere publica, deci cade.

3.Esti subiectiv, iar demararea unui referendum in aceeasi zi cu alegerile are si ratiuni economice, astfel facandu-se economii substantiale. Nu mai conteaza pana la urma, bine ca e referendum pentru reducerea lor. Iliescu n-a avut niciun referendum, s-a inteles direct cu mafiotii.

4. Respecta Constitutia Romaniei ce ii confera dreptul de a propune primul ministru in urma consultarii cu partidele, insa neobligandu-l sa tina seama de acestia, nu primul ministru propus de Voiculescu, Vantu, Iliescu, Vanghelie si altii.

5.A raspuns la intrebarile alea, doar ca probabil nu ai avut tu urechi sa auzi. Au fost lamurite multe chestii.

6.Nu stiu cat cunosti prevederile constitutionale privind atributiile presedintelui, dar Traian Basescu a facut mult mai mult decat orice presedinte decat pana acum.


Singura problema o reprezinta trusturile de presa ale mafiei, mafie ce-l ataca tocmai pentru ca nu s-a inteles cu ea.

Cateva din succesele lui Traian Basescu:

- votam uninomial
-presa are libetate mai mult decat oricand, mult prea multa chiar.
-a facut pactul pentru educatie, lucru recunoscut chiar de Crin Antonescu ca fiind ceva bun.

Ar mai fi de spus, dar sunt chestii ce necesita o analiza atena si explicatii ulterioare foarte multe, insa in comparatie cu atributiile sale ca presedinte, a facut mult mai mult.

Spune-mi succese ale fostilor presedinti.

CM on 18 noiembrie 2009 la 14:32 spunea...

@ Stoicescu
1 in privat dar atentie: inregistrat pe un telefon "confiscat" cu ce drept? ( as spune mai corect FURAT)
3 Referendum trebuie facut IN CUNOSTINTA DE CAUZA . Suprapunerea lui peste alegeri o fi economie de bani, dar aduce referendumul in derizoriu absolut. Nu vorbeste nimeni despre motivele pentru care ar trebui redus numarul de parlamentari ( cum va imbunatati asta calitatea lor ? Vor fi doar mai putini, nu si mai eficienti). Vom vota la nivel de populatie ca niste tampiti , impulsul de a spune da sau nu va fi visceral( asa, sa le aratam noi lor ! ), nu intelectual . Si asta NUMAI ca urmare a obsesiei presedintelui.
4 e o discutie atat de inutila asta, nu poti sa ne convingi ca ai dreptate ( asa cum nici noi nu te putem convinge ca nu ai). O intrebare insa, ce rost mai au cosultarile daca poate sa puna pe cine vrea el premier. Si inca una ( mai degraba sugestie) de ce n-o pune pe EBA prim ministru?
6 Votul uninominal e prost implementat a dat aberatii . Si daca consideram asta un succes al presedintelui de ce nu i-am imputa si defectele legii?
"Mult prea multa libertate"?!?! Sper ca e o eroare de exprimare. Nu exista "prea mult" in aceasta privinta.
Eu personal nu consider mandatul lui Basescu rau. Doar ca in ultimele luni parca i s-a pus o ceata pe ochi. De la EBA - europarlamentar incoace parca i s-au tulburat mintile. De asta nu mai e de votat Basescu, si-a pierdut mintile. Totul s-a transformat in razboi, toti ceilalti ii sunt dusmani, el e singurul care mai tine tarisoara asta pe linia de plutire ( pardon, mai e si Boc). Nu ti se pare dubios?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez