marți, 24 noiembrie 2009

Bugcrush (2006)

Publicat de FLORIN la 10:36

‚Bugcrush’ e la limita dintre scurt-metraj şi lung-metraj. Tehnic e la 5-10 minute de la a fi intitulat lung-metraj dacă ne uităm la diferitele opinii asupra celor două categorii. Dar dacă e cel mai lung din festival, nu înseamnă că e şi cel mai bun.

Cu siguranţă este însă altfel. Carter Smith ( The Ruins) a covins Hollywood-ul să îi ofere şansa prin acest film misterios, premiat la Sundance în 2006.

Ben îl cunoaşte pe noul coleg şi devine oarecum fascinat de acesta. Însă atracţia lui faţă de el îl poartă pe tărâmuri pe care nu credea că le va cunoaşte. Amica sa îl îndeamnă să stea departe de mica sa obsesie, dar până ajunge la a fi de acord cu ea, acesta e deja prins în pădure cu el şi prietenii lui, unde i se întâmplă ceva la care cu siguranţă nu v-aţi aştepta nici voi.

‚Bugcrush’ e o întâlnire de genuri foarte interesantă.

Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4

2 comentarii on "Bugcrush (2006)"

Iris spunea...

A trecut ceva timp de pe vremea cand urmaream tot ce avea eticheta horror, acum in general le ignor (anul acesta doar unul mi-a placut)

Sfarsitul brusc si nefericit probabil s-a vrut ambiguu. insa uneori devin asa de predictibile finalurile seci.


Dar oricat de creepy a fost filmul, Ben e dragut in infatuarea lui, mie tot mi-a parut rau pentru povestea de dragoste si pentru disperarea lui oarecum obsesiva.

Un orasel mic sinistru gen Lovecraft in care nimic nu se intampla, atractia fata de personajul neportivit ...suna a twilight :P

Anonim spunea...

De fapt ce faceau aia acolo ca eu personal n-am inteles?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez