marți, 17 noiembrie 2009

The Amazing Race 15x09 ‚We’re not meant for the swamp’

Publicat de FLORIN la 13:00

A noua etapă din ‚The Amazing Race’ i-a dus pe concurenţii noştrii în Estonia, care după mine, nu se distanţează prea mult de România. Am eu aşa o bănuială.

În acest episod s-a văzut că între echipele alcătuite din Dan şi San şi Flight Time şi Big Easy s-a format o aură negativă, nu neapărat dată de competiţie. Fiecare dintre echipe se vede ameninţată în primul rând de cealaltă, ceea ce după mine e o prostie având în vedere că Meghan şi Chayne continuă să câştige etapă după etapa, mai ales datorită complexităţii caracterelor sale.

În prima probă de azi, un concurent a trebuit să găsească numărul unei camere înscriese pe o candelabră şi să îşi dea seama că indiciul va fi găsit pe foaia albă primită aşezată deasupra focului. Unii concurenţi au încercat să măzgălească foaia, alţii nu au văzut de la început literele. Într-un final, nu a fost ceva care să îi dea pe concurenţi peste cap. Dar pe Matt, aflat în urmă datorită unei sarcini suplimentare pe care echipa sa a trebuit să o îndeplinească, nu a ştiut ce este aceea candelabră. Asta a părut că i-a luat mult mai mult timp.

La cea de-a doua sarcină, concurenţii au trebuit să aleagă între a juca volei în noroi şi a nimeri o ţintă. Trei echipe au ales volei-ul, două au ales ţinta. Dacă Meghan şi Chayne s-au descurcat cât de cât rapid la volei, celelalte două echipe ( Dan şi Sam, Flight Time şi Big Easy) au avut o sarcină mai dificilă şi nu pe atât de uşoară pe cât se arăta. Noroiul îi oprea în a face vreo mişcare, punctele nu veneau de la sine. Mi s-a părut interesant că totuşi echipele au mers mână în mână, micul avantaj pe care Flight Time şi Big Easy l-au avut în final, pierzându-se după cei doi au greşit direcţia opririi din această etapă. Incidentul între cele două echipe, cu toate că putea fi exagerat, a fost trecut cu vederea de echipa susţinută de noi.

Ce am mai găsit interesant a fost că Sam şi Dan au fost cenzuraţi. Mai exact, la sarcina cu volei-ul, cei doi au rămas în boxeri, iar producătorii au simţit nevoia să nu lase să se vadă nimic. Cei doi au fost de asemenea impresionaţi de bărbaţii estonieni. Eu nu. Voi?

În final, vă spun că Garry şi Matt au fost eliminaţi din cursă, ajungând din nou ultimii la linia de sosire. Ce pot să spun despre această echipă este că eu chiar cred că participarea acestora la ‚The Amazing Race’ a format o relaţie adevărată între ei, un adevărat câştig pentru cei doi.

Cu cele 4 echipe rămase în concurs, îmi e mult mai uşor să le urmăresc. Şi mult mai interesant. Îmi plac Meghan şi Chayne, dar aş vrea să câştige Sam şi Dan. Nu îmi plac deloc Flight Time şi Big Easy. O prefer pe Ericka împreună cu Brian.

Indiferent, le urez succes tuturor.

Credit foto : CBS şi The Amazing Race Productions

2 comentarii on "The Amazing Race 15x09 ‚We’re not meant for the swamp’"

Iris spunea...

Ericka si brian s-au comportat mai ok in ultimul timp dar au in general probleme cu orientarea deci nu ii vad castigand.
Dar de acum orice neatentie poate schimba ordinea in concurs.
Flight Time şi Big Easy s-au nimerit mereu in urma lui Sam si Dan, nu era necesar incidentul din final cand oricum erau calificati pt runda urmatoare pentru ca mai erau echpe care nu terminasera probele.. Imi pastrez increderea in "istetimea" lor.;))
Barbatii estonieni erau f rustici ;))
P.s.: ai omis t (meant) din titlu ;)

FLORIN on 18 noiembrie 2009 la 14:47 spunea...

am modificat.

cât despre echipe, nu se ştie niciodată. nu văd vreo echipă având un avantaj cu adevărat faţă de alta.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez