luni, 26 octombrie 2009

Queer as Folk 01x21( final de sezon)

Publicat de FLORIN la 12:00

Am ajuns şi la finalul de sezon 1. Finalurile de sezon întotdeauna se termină ambiguu, iar cel de la ‚Queer as Folk’ nu putea fi altfel.

Brian împlineşte 30 de ani şi face cam ce ne-a obişnuit de-a lungul celor 21 ( 22) de episoade. Dimineaţa însă prietenii săi, încă cu impresia că acesta se pregăteşte să plece la New York, îi fac o surpriză sumbră. Îi pregătesc înmormântarea, glumă pe care Brian nu prea o gustă, dar devine momentul oportun de a le da vestea că rămâne în Pittsburgh.

Bineînţeles că Michael este cel care se vrea cel mai afectat de veste, având în vedere că David a primit şi el răspunsul legat de plecarea în Portland. Deşi mai nesigur ca niciodată, Michael rămâne fidel planului cât poate. La petrecerea dată de apropiaţii săi, acesta răbufneşte faţă de David. Totuşi spune că nu Brian este de vină pentru întrebările care şi le pune.

Michael îi salvează viaţa unui Brian, care pare înfricoşat de ideea de a îmbătrâni şi bineînţeles continuă să îşi ducă experienţele cât mai la maxim posibil.

Ted, care află că Blake are probleme cu drogurile încă, îl îndeamnă pe acesta să intre la dezintoxicare. Pentru Ted Blake face acest lucru, dar puterea drogurilor este mai mare de data asta.

Justin se împacă cu buna sa prietenă Daphne, împreună cu care alege să meargă la balul de absolvire, după refuzul lui Brian. Însă, surprinzător sau nu, Brian apare şi împreună cu Justin oferă dansul serii. Însă ceea ce părea un final de sezon plăcut şi interesant, devine surprinzător sau vrea asta, după ce Justin e atacat în parcare.

Brian la spital îl lună pe un Michael ce se hătărâse să plece cu David. Preferă să vină să fie umărul pe care Brian plânge, ceea ce până la urmă nu arată nicio mare evoluţie faţă de începutul sezonului. Iar despre sezonul 2, ştim că Justin nu va păţi nimic. Aşteptăm lucruri surprinzătoare de la scenarişti.

5 comentarii on "Queer as Folk 01x21( final de sezon)"

Sunaina on 26 octombrie 2009 la 16:12 spunea...

Ma uit deja pentru a 4-a oara la serialul asta. E favoritul meu si traiesc fiecare episod cu emotie: plang cu ei, rad cu ei,etc etc. yummy.

Anonim spunea...

Incepi sa te uiti la sezonul 2? te-a convins ca merita urmarit mai departe?

FLORIN on 31 octombrie 2009 la 13:13 spunea...

ne uităm bineînţeles. probabil revenim cu recenzii în decembrie, după festival.

Ionutz on 31 octombrie 2009 la 17:49 spunea...

in completare la ce spunea Florin: serialul nu este unul extraordinar, dupa parerea mea defectele sunt ceva mai multe decat calitatile. Sunt curios sa ii vad insa evolutia si pe langa recenziile lui Florin voi mai posta si eu un articol in care sa comentez sezonul doi. Daca dupa 2 il voi urai desigur ca nu mai continuu :D

Rox on 23 iunie 2016 la 08:35 spunea...

Buna, am vazut pe sarite sezoanele dar am inteles ideea..ceea ce nu inteleg este povestea lu' Brian si Justin ...adica mai raman impreuna ? Justin pleaca la New York, nu se casatoresc deci nu este nimic sigur ca raman un cuplu plus ca la plecarea lu' Lindsay si Melanie, Brian ii spune lu' Lindsay ca Justin este un egoist care se gandeste numai la el, deci Brian nu vroia sa Justin sa plece desi la incurajat si apoi ultima scena ca era Brian cu Michael in club babylon totul a reinviat erau toti prietenii lor si dansau cu totii, adica clubul se pusese din nou pe picioare ?... cine poate sa imi explice va rog ?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez