joi, 22 octombrie 2009

Queer as Folk 01x20

Publicat de FLORIN la 15:26

Toată lumea vrea să meargă la New York ... sau cel puţin Brian, care după ce e numit omul anului în industria publicitară, primeşte o ofertă de a îşi muta locul de muncă în New York. Şi se pare că nu stă prea mult pe gânduri, căci el caută un nou început, dincolo de tot ceea ce a însemnat Pittsburgh în viaţa lui.

Dacă episodul precedent Justin îmi dădea impresia că în sfârşit se îndepărtează de Brian sau cel puţin îi dădea de înţeles că se poate şi fără el, vestea adusă de el îl afectează profund, fără să aibă timp sau să vrea să îi lase lui Brian o altă impresie.

Lindsay nu e prea impresionată de gest şi îi spune acestuia că mutarea nu va schimba nimic din ceea ce este el. Vor exista alte aventuri de o noapte luate din alte locuri din New York, va exista şi un alt „Babylon” şi va exista acelaşi Brian.

Michael nici el nu e prea impresionat de decizia prietenului său, deşi în primă fază nu crede în mutarea sa. În plus, şi David îi propune o mutare în Portland. Acceptă la sfaturile unui Brian care ştie că nu va mai pleca la New York.

Cât despre Vic, deşi iniţial preferă să declare că este vinovat, Emmett îl convinge să nu se dea învins. Când procurorul află că poliţistul care l-a acuzat de expunere indecentă are o problemă cu gay-ii, acesta se hotăreşte să retragă cazul.

Aşadar penultimul episod din primul sezon. Mă aştept la un episod plin de răsturnări. Sunt curios câte dintre ele vor reuşi să mă surprindă.

Credit foto : Showtime

0 comentarii on "Queer as Folk 01x20"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez