miercuri, 21 octombrie 2009

Queer as Folk 01x19

Publicat de FLORIN la 15:48

Despart acţiunea de azi în două.

Arestarea lui Vic este prima.
Acesta pică ( sau nu) într-o capcană întinsă de un poliţist la o toaletă publică. El, un bărbat de vârsta a doua, sero-pozitiv, rreuseşte să se abţină şi cu toate astea ajunge după gratii, din motive ce ţin de relaţia „obişnuită” de conflict pe care poliţiştii au avut-o dintotdeauna cu comunitatea gay.

Debbie este cea chemată să îl ajute să iasă din închisoare, însă cum cauţiunea este destul de mare, banii nu pot apărea de neunde, motiv pentru care Debbie încearcă să îl convingă pe un poliţist să îi dea medicamentele, dar acesta pare că refuză. Când Debbie reuseşte să facă rost de bani, iar Vic este eliberat, toţi află că poliţistul i-a dat medicamentele.

Noul rege al Babylon-ului este ...
Se caută noul rege al Babylon-ului. Şi cu toate că eroii noştrii nu par interesaţi la început în a concura, doi dintre ei ajung pe scenă.

Primul este David, înscris de Brian în concurs. Reuseşte să se descurce mai bine decât ceilalţi îşi imaginau şi atrage un pic de gelozie din partea lui Michael, însă totul face ca relaţia să meargă mai bine.

Rămânând în zona lui Brian, acesta continuă să se comporte în stilul caracteristic cu Justin, care încet redevine personajul meu preferat. Episodul de azi mi-a dat impresia că în sfârşit Justin va intra într-o nouă etapă.

Dornic de a-i da de înţeles lui Brian că poate să privească şi spre alte orizonturi, el se înscrie la concursul ‚The King of Babylon’ şi câştigă. Da, câştigă şi da, rezultatul este cel pe care îl spera. Brian rămâne fără cucerirea sa şi primeşte mesajul lui Justin nu într-un mod foarte plăcut.

Credit foto : Showtime

0 comentarii on "Queer as Folk 01x19"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez