marți, 20 octombrie 2009

Queer as Folk 01x17 şi 01x18

Publicat de FLORIN la 15:18

Despre două episoade plictisitoare, pot scrie într-o singură recenzie, spun eu.

În episodul 17, marea idee a scenariştilor a fost aceea de a se pune sub semnul îndoielii fidelitatea lui David. Asta în timp ce Michael face ceea ce ar trebui, refuzând tipi sexxy care îi fac avansuri. Cumva, totuşi probleme reuşesc să se rezolve. Dar mesajul transmis că „băieţii sunt băieţi şi bla bla bla, chiar şi cei gay” e unul cu care nu pot fi de acord.

Între timp, Ted se apropie de cel ce i-a dat supradoza, pe numele său Blake şi îl ajută când nimeni nu îl bagă în seamă, ducându-l la spital. Situaţia ar putea părea înduioşătoare, mai puţin pentru Emmett, care nu vrea să îi acorde a doua şansă lui Blake. Păcat că dintr-o încurcătură cu portofelul, Ted îl va alunga pe Blake.

Justin află că părinţii săi divorţează, aspect pentru care se învinovăţeşte.

Neafectat, în episodul 18 este Brian, care în timpul unei aventuri de noapte, află vestea că tatăl său a murit. Momentul în care a ales să continue ce începuse este un altul care e de-a dreptul exagerat pentru serial, după cel din camera de spital al lui Ted. Dar concluzia la care ajunsesem noi e reală şi se va vedea în acest episod, fiindcă Brian încearcă să evite vestea prin cât mai multe relaţii pasagere.

Daphne, cea mai bună prietenă a lui Justin, vrea ca prima oară să fie cu el. Pe lângă faptul că mi s-a părut cea mai proastă idee, cum era de aşteptat, se schimbă câteva lucruri la relaţia dintre cei doi.

Finalul de sezon însă e din ce în ce mai aproape. Sunt chiar curios unde vor ajunge personajele şi ce se va întâmpla. Aştept puţin mai multă surprindere din partea scenariştilor.

Credit foto : Showtime

0 comentarii on "Queer as Folk 01x17 şi 01x18"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez