luni, 19 octombrie 2009

Queer as Folk 01x16

Publicat de FLORIN la 17:15

David şi Michael se întorc de la Paris şi îşi prezintă întreaga călătorie şi celorlalţi eroi ai serialului, după care ... se observă din ce în ce mai mult distanţa pe care Michael o ia faţă de persoanele de care nu se putea despărţi până episoadele trecute. Ciudat, în această listă e inclus şi Brian. Cu noua maşină din partea lui David, Michael nici măcar nu îi invită pe prietenii săi la petrecerea de strângere de fonduri pentru o senatoare ce susţine drepturile gay. În timp ce ceilalţi sunt uimiţi de atitudinea lui Michael, Brian vine cu soluţia la îngâmfarea acestuia. Donează bani pentru campania senatoarei şi se autoinvită la petrecere, unde alături de Ted, Justin, Emmett şi Debbie dă totul peste cap. Îmbrăcaţi ţipător, schimbă muzica şi fac ceea ce de obicei făceau în Babylon. Michael însă nu se simte bine în noua ipostază şi ţipă inclusiv la mama sa.

De notat că toată situaţia a fost necredibilă şi enervantă în acelaşi timp.

După cum îl avertizase Brian, Justin şi-a făcut un nou duşman la şcoală, peste care nu ştie cum să treacă. Nici măcar o discuţie între mama sa şi directorul şcolii nu schimbă lucrurile. Schimbarea de atitudine din partea instituţiei ar putea veni după ce o senatoare intervine, dar acesta e doar începutul, din punctul de vedere al lui Brian.

Brian devine din ce în ce mai pe placul nostru. El intervine şi rezolvă problemele din cuplu Lindsay Melanie, renunţând la drepturile sale părinteşti.

E drept, momentan nu mai ştiu care e personajul meu preferat, ceea ce e numai bine pentru serial, pentru că reuseşte să aducă prin fiecare personaj ceva interesant de urmărit.

Credit foto : Showtime

0 comentarii on "Queer as Folk 01x16"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez