miercuri, 14 octombrie 2009

Queer as Folk 01x14

Publicat de FLORIN la 17:58

Relaţia tată-fiu

Episodul de azi a fost unul destul de superficial tratat, şi asta deşi subiectul a fost mai mult decât ofertant.

Lindsay a fost nevoită să îl lase pe micul Gus împreună cu Brian. Da, cu Brian. Bineînţeles că toată lumea şi-a pus problema dacă va putea avea grijă de micul Gus, dacă va ştii să se abţină în momente în care nu vrea să se abţină. Faptul că a reuşit a reprezentat o surpriză plăcută pentru ei. Toate astea până când tatăl său îl anunţă că are cancer şi este pe moarte.

Relaţia dintre Brian şi tatăl său întotdeauna a fost una distantă, fără emoţie. Şi totuşi Brian este afectat, lasă copilul cu altcineva şi îşi atrage critici din partea lui Melanie şi apoi a lui Lindsay. Făcându-i o vitită tatălui său îi mărturiseşte stângaci faptul că este gay. Cuvintele urâte pe care tatăl său i le adresează au ca rezultat cuvinte urâte din partea lui Brian.

Într-un final, cineva îşi cunoaşte nepotul.

David primeşte o vizită din partea fiului său pe care nu apucă să îl vadă decât foarte rar. Motiv pentru care insită ca Michael să fie acolo. Deşi Michael nu doreşte, ajunge să fie în preajma fiului lui David, care se dovedeşte că nu este supărat din motivul pentru care am crede noi.

A existat şi o altă parte a serialului despre care prefer să nu vorbesc şi pe care vă las să o descoperiţi singuri.

Credit foto : Showtime

0 comentarii on "Queer as Folk 01x14"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez