joi, 8 octombrie 2009

Queer as Folk 01x11

Publicat de FLORIN la 17:54

Probleme de cuplu – astfel ar putea fi intitulat acest episod fiindcă toată lumea începe să aibă probleme în relaţia cu partenerul de viaţă sau cu prietenii lor. Melanie şi Lindsay sunt cele care descoperă problemele cele mai dificile din relaţia lor, totul după ce Brian a refuzat să renunţe la drepturile sale de tată, iar Lindsay a hotărât că doreşte să stea acasă şi să aibă grijă de noul născut, lucru care a însemnat un efort financiar suplimentar din partea lui Melanie. Unde mai pui că toate par că se leagă împotriva celor două.

Cât priveşte pe proaspăţii mutaţi împreună Michael şi David, problemele apar când David ascunde orice obiect al lui Michael, făcându-l pe acesta să se simtă inconfortabil. Din fericire, problema lor este mult mai uşoară şi este depăşită destul de uşor.

Problema din cuplu de prieteni Michael şi Brian pare însă că nu are rezolvare. Brian crede că a procedat bine, dar golul lăsat de vechiul lui prieten e atât de puternic încât nu poate fi înlocuit de nimeni altcineva. Degeaba încearcă să îl înlocuiască cu Ted, pe care astfel îl ajută la viaţa sa sexuală. Degeaba Justin „Sunshine” e acolo. Michael chiar a însemnat pentru Brian ceva peste care îi este foarte dificil să treacă. Justin e salvatorul aici, explicându-i lui Michael partea neştiută ale ultimilor acţiuni ale lui Brian. Aşadar, cuplu de prieteni e din nou împreună.

Emmett se distanţează însă de Ted. Promisiunea făcută Lui Dumnezeu care era că dacă nu are HIV, nu se va mai culca cu niciun bărbat, evoluează într-un mod neaşteptat. Cei mai frumoşi băieţi, cărora în mod obişnuit nu le-ar fi rezistat nici câteva secunde sunt refuzaţi din pricina promisiunii pe care ţine să o respecte. Următoarea etapă este intrarea într-un grup religios care ajută oamenii să îşi renege homosexualitatea.

Închei cu fostul „cuplu” Michael şi Jennifer. Deşi a aflat de orientarea sexuală a lui Michael, Jennifer nu a povestit nimănui despre asta, ba chiar se arată foarte gay-friendy. Cu toate astea, aceasta îşi dă demisia. Michael reuseşte să o facă să se gândească asupra deciziei, iar fostul „cuplu” se apropie ca şi prieteni.

Credit foto : SHOWTIME

0 comentarii on "Queer as Folk 01x11"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez