duminică, 18 octombrie 2009

Elemente gay in Sailor Moon III

Publicat de Ionutz la 14:47

In seria a cincea serialul, din punctul meu de vedere, isi pierduse din originalitate. Se intrezarea finalul acestui anime motiv pentru care ultimul sezon, ceva mai scurt, aduce in prim plan o ultima categorie de luptatoare, Sailor Starlights.

Aparitia lor este tipica unui serial japonez, pentru mult timp sunt invaluite in mister scopul lor fiind neclar pentru celelalte personaje. Insa nu doar telul lor era misterios, pe langa acesta se pot pune semne serioase de intrebare cu privire la sexualitatea lor.

In viata de zi cu zi Starlights e numele unei formatii aparute recent in orasul luptatoarelor Sailor si care se bucura de un mare succes. Membrii formatiei sunt trei tineri care sustin nenumarate concerte. Dintre cei trei Seya, liderul grupului, profita de absenta lui Mamoru pentru a incerca sa o cucereasca pe Usagi, alias Sailor Moon.

Pana aici nimic deosebit dar in scurt timp vom afla ca cei trei sunt in realitate Sailor Starlights, iar costumele de ,,luptatori’’ le pun in evidenta formele cat se poate de feminine. Daca ne amintim de Sailor Uranus nu ar trebui inca sa fim surprinsi, avem din nou ocazia sa vedem trei tinere care se imbraca barbateste si care au evident o orientare sexuala gay. Totusi pe parcursul episoadelor din serie cei trei concerteaza in costume care ar face imposibila ascunderea feminitatii. Mai mult, Seya, care in diferite ocazii ajunge in ipostaze intime cu Sailor Moon, apare intr-un episod iesind de la dus, acoperit doar de un prosop in jurul taliei. Este de necontestat faptul ca cel ce iesea de la dus era un barbat.

Asadar barbati in viata cotidiana si femei in urma transformarii? Se pare ca in ultima serie producatorii au tinut sa aduca din nou in atentia tinerilor minoritatile sexuale cu aceeasi naturalete cu care o facusera si in trecut.

0 comentarii on "Elemente gay in Sailor Moon III"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez