sâmbătă, 3 octombrie 2009

Desperate housewives 06x01 ‚Nice is different than good’

Publicat de FLORIN la 15:36

Primul episod din sezonul 6 al serialului ‚Neveste disperate’, cu siguranţă nu s-a arătat mult prea surprinzător pentru cei care au urmărit teaserele de pe acest blog. Singurul răspuns a apărut la întrebarea lăsată strategic de producători la sfârşitul sezonului 5, când Mike se căsătorea cu cineva, iar lumea a rămas să ghicească cine e mireasa. Susan a ieşit câştigătoare, făcând pentru a doua oară acest pas important în viaţa ei.

În rest, Lynette este de-a dreptul îngrozită de noua sarcină surpriză. Dacă Tom nu acordă prea mare atenţie sentimentelor acesteia şi ia starea ei ca pe o simplă criză, Lynette suferă de-a dreptul cu această sarcină, înfricoşând persoanele din jur şi pe sine însuşi. Ea merge atât de departe încât spune că sunt „primii copii pe care nu-i iubeşte”.

Gabrielle în schimb are probleme cu nepoata sa Ana, de care însă nu se lasă fentată precum nişte părinţi obişnuiţi s-ar lăsa. Ana are interzis la îmbrăcăminte sumară, la petreceri după 10 şi indiferent cât ar dori aceasta să scape de mătuşa sa, la sfârşit nu reuseşte decât să o convingă pe eroina noastră să semneze actele prin care devine tutorele său, asigurând-o pe aceasta că îi va acorda toată atenţia necesară.

Bree e interesată de o aventură cu Karl, dar „fata bună din ea” pur şi simplu nu o lasă să facă acest pas. Întâi nu acceptă ca aventura să se încheie cu ceva rapid pe canapeaua din biroul lui Karl, apoi nu e de acord cu cearşafurile de la hotel. Însă atitudinea lui Orson, alături de care nu pare că va mai putea avea ceva, anulează reticienţele sale.

Dacă Susan se mărită, Katherine încă este afectată de despărţirea de Mike. Răceala născută între ea şi Susan ajunge la o scenă absolut penibilă, din cadrul ceremoniei dintre Mike şi Susan.

Cât despre noii vecini, fiul cel mic al acestora se apropie de Julie, iar la sfârşitul episodului Julie este aproape ucisă.

Interesant, dar puţin telenovelistic. Aşa îmi pare acest început de sezon. Cel mai curios sunt de evoluţia lui Lynette în acest sezon, precum şi de misterul noii familii din Wisteria Lane.

Nice is different then good, ‚sin is different than evil, dar uneori cineva ne aminteşte de asta’.

Credit foto : ABC

0 comentarii on "Desperate housewives 06x01 ‚Nice is different than good’"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez