miercuri, 30 septembrie 2009

Queer as Folk - 01x06

Publicat de FLORIN la 12:00

Le este mai dificil taţilor să accepte homosexualitatea propiul fiu? Cu înţelepciune şi împăciutoare mama lui Taylor îi spune tatălui acestuia că fiul lor este gay. Deşi face o afirmaţie şi nu îşi exprimă un gând neverificat, tatăl pune la îndoială toate vorbele soţiei sale susţinunându-şi opinia neverificată prin faptul că:
- la vârsta lor mulţi copii spun că sunt gay ( aş vrea să îi văd şi eu pe ei)
- e doar o fază
- a fost influenţat de cineva, ca de exemplu Brian care este mai mare decât el.

Brian încearcă să infleunţeze pe cineva, dar nu pe Justin. Încercarea de manipulare a lui Michael continuă să funcţioneze şi în acest episod, deşi David îl avertizează pe Michael de planul pe care Brian îl pune în aplicare.

Cu toate astea, relaţia cu David continuă să evolueze şi atinge un nou nivel, prin cina cu mama lui Michael. Debbie, care e un personaj esenţial al acestui serial ( mă voi opri fiindcă tot zic asta) şi favorita mea dacă lăsăm băieţii de-o parte, e absolut încântată de doctorul viitor ginere, dar mai ales de fericirea pe care o simte că trăieşte Michael alături de acesta.

Cum cei doi pleacă „la ţară”, relaţia mai urcă un nivel, întrucât Michael nu părăsise de ceva vreme Pittsburgh-ul. Iar la cabană, relaţia continuă să evolueze. David îi povesteşte lui Michael de căsătoria sa cu o femeie şi de copilul pe care îl are cu aceasta din încercarea sa de a deveni heterosexual, pornită de la ideea că dacă îşi dă interesul şi se luptă puternic poate fi ceva ce nu era. S-a dovedit că nu poate.

Din păcate evoluţia pe care relaţia celor doi o are se opreşte aici, fiindcă Brian care a avut un accident minor ( provocat de tatăl lui Justin) îl atrage, intenţionat sau nu, pe Michael într-un fel de capcană. Michael consideră că e mai grav decât este şi se întoarce acasă din week-end-ul încântător petrecut alături de David, care e pe cale să renunţe, dar care şi-a anunţat clar intenţiile de a nu-l lăsa pe Michael pe mâinile lui Brian.

Le este mai dificil taţilor să accepte homosexualitatea propiului fiu? Indiferent de răspuns, tatăl lui Justin are parte de un fiu poate exagerat, dar foarte stăpân pe puterile sale.

2 comentarii on "Queer as Folk - 01x06"

Anonim spunea...

Tatalui meu ii este foarte dificil sa ma accepte spre deosebire de mama care este mult mai intelegatoare. cred ca mamele sunt de obicei mai apropiate de fiii lor indiferent daca sunt gay sau nu.

Dubios spunea...

mie nu-mi place cum o trateaza justin pe maica-sa. e o scumpete de mama:D

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez