marți, 29 septembrie 2009

Queer as Folk - 01x05

Publicat de FLORIN la 12:00

Exact astfel trebuie să arate un episod în viitor. A fost cel mai bun de până acum, cu multe şi diverse scene cu subînţeles, bine gândite şi fără exces de sexualitate. În plus, e episodul din care îmi schimb favoritul ( cel puţin pentru o perioadă). Personajul lui Michael devine din ce în ce mai interesant, fiind bine construit din toate aspectele.

Dacă episodul precedent, Michael a avut parte de o întâlnire ratată alături de David, în acest episod el face ceva surprinzător. Merge şi discută cu acesta sincer şi îi spune motivele pentru care crede că întâlnirea a fost un eşec, iar David înţelege. Astfel începe o relaţie care îmi place foarte mult cum arată. Cei doi par făcuţi unul pentru celălalt.

Cum era de aşteptat, Brian apare şi el, şi încearcă să se interpună între cei doi. Întâi propunându-i lui David să se culce cu el, apoi atrăgându-l pe Michael în „plasa” lui, de unde poate să arunce venin spre personajul dorit. Inteligent, David se ţine foarte bine pe poziţii, ştind că Michael este un băiat de apreciat. Bineînţeles că asta nu înseamnă că Brian nu poate insista, iar cum Michael pare că nu observă, sarcina lui David pare din ce în ce mai dificilă.

Brian e din ce în ce mai ciudat ca şi personaj. Deşi se vrea un independent distant care nu îşi ia în serios relaţiile, e gelos, rău intenţionat şi cumva rănit, ceea ce îl face să vrea să îi rănească pe alţii. Nu sunt eu cel mai bun psiholog, dar aşa pare. Justin, datorită vârstei sale, e cel mai apropiat de săgeată otrăvită pe care Brian o ţinteşte în permanenţă. De data aceasta săgeata a ajuns involuntar la mama lui Justin, care fiind prezentă la prima galerie a fiului său descoperă acest iubit matur al fiului său, lucru care o nemulţumeşte şi nelinişteşte. Debbie o sfătuieşte să nu intervină şi să complice relaţia cu fiul său.

Ted încearcă încet să-şi revină, dar evită Babylon-ul. Astfel ajunge să cunoască un bărbat mai apropiat lui ca şi stil, alături de care petrece foarte mult timp cu scopul de a se cunoaşte reciproc mai bine. Din nefericire, deşi lucrurile evoluează foarte bine iniţial, această evoluţie se opreşte într-un loc în care Ted spune „nu”, deşi poate că nu vrea. Reîntors în Babylon, Ted îl reîntâlneşte pe bărbatul care i-a oferit droguri episoadele trecute.

Emmett e genul de personaj foarte drăguţ, cu apariţii la momentul oportun, dar pe care producătorii preferă momentan să nu insiste. Poate în viitoarele episoade, pe care le aşteptăm din ce în ce mai plini de entuziasm.

Personajele mele preferate în ordine până acum : Michael, Justin, Emmett, Ted, David, Brian. Bonus : Debbie, unică.

0 comentarii on "Queer as Folk - 01x05"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez