luni, 28 septembrie 2009

Queer as Folk- 01x04

Publicat de FLORIN la 12:00

Încă un episod bunicel din ‚Queer as Folk’. Michael creşte, Justin scade.

Cred că a fost mai bun acest episod fiindcă s-a insistat puţin mai mult decât de obicei pe Michael, care nu e exagerat în niciun mod. Un tip obişnuit, independent, out of closet şi in the closet ( depinde de persoane), pasionat de benzile desenate, un personaj credibil, care nu a dat dovadă de superficialitate până acum. Sigur, ştim. E îndrăgostit până peste cap de Brian, iar acesta nici nu vede. Între timp, colega lui de muncă e îndrăgostită de el, tocmai pentru că îşi asumă rolul de heterosexual. Rămaşi singuri peste noapte la muncă, aceasta îi spune că toată lumea crede că are o viaţă dublă. El reuseşte să glumească, dar se loveşte. Astfel merge la un doctor care ajunge să îi dea întâlnire.

Între timp, Brian trebuie să câştige un contract. Cel pe care trebuie să îl convingă nu pare mult prea interesat, până când află că Brian este gay. Însurat şi cu copil acasă, îşi petrece nopţile de muncă în camere de hotel, iar acum Brian este persoana pe care vrea să o aducă acolo. Va fi de acord Brian sau va spune nu?

Justin a continuat să se comporte haotic. Fuge de mama sa permanent şi asta pentru că l-a dus la un psiholog, unde la o întrebare a răspuns total exagerat. Eu zic că fuge de mama sa pentru că este imatur. Ceea ce la început vedeam ca un adolescent idealist, sensibil şi romantic, se transformă cu fiecare episod în Brian numărul 2, iar asta nu îmi place.

La sfârşitul episodului Michael ajunge în camera verde din Babylon, Brian îşi vizitează copilul, Justin îşi continuă transformarea.

Tema centrală a acestui episod a fost „viaţa dublă”.

4 comentarii on "Queer as Folk- 01x04"

wannabegay on 29 septembrie 2009 la 10:18 spunea...

eu am urmarit cu mari chinuri primul sezon... la sfarsit, nu am mai rezistat! nici un pic de talent, niciun pic de scenariu, totul e artifiac, actorii joaca prost... sa mai continui? insa ii sprijinim, ca sunt gay..:D mi-am amintit de un citat din will&grace (ala da serial!): will: "gay movies suck! but we like to keep it for ourselves" :))))))

cristi puiu on 1 februarie 2012 la 02:20 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
cristi puiu on 1 februarie 2012 la 02:27 spunea...

cat de ipocrit poti sa fi ! plin de critici la adresa celor care nu-s ca tine... dar din pura curiozitate, ce te deosebeste pe tine de cei ca ei? ce-ti da tie dreptul sa te crezi superior? pt ca sa-ti spun sincer - eu asta inteleg din scurtul tau comentariu.... "insa ii sprijinim, ca sunt gay".... nu-ti arati mofturile si neplacerile fata de personajele din film, ci fata de o intreaga comunitate - gay - care, tin sa te anunt, e formata din fiinte umane ca si tine, cu sentimente, nevoi, iubire, ura...etc... viata-n sine nu-i facuta ca sa-i multumeasca pe toti, darmite o fictiune, despre care poti spune - daca stai bine si te gandesti - ca-i rupta din realitate... exista heterosexuali mult mai josnici decat homosexualii si invers... so, fuck off !

Rox on 23 iunie 2016 la 08:36 spunea...

Buna, am vazut pe sarite sezoanele dar am inteles ideea..ceea ce nu inteleg este povestea lu' Brian si Justin ...adica mai raman impreuna ? Justin pleaca la New York, nu se casatoresc deci nu este nimic sigur ca raman un cuplu plus ca la plecarea lu' Lindsay si Melanie, Brian ii spune lu' Lindsay ca Justin este un egoist care se gandeste numai la el, deci Brian nu vroia sa Justin sa plece desi la incurajat si apoi ultima scena ca era Brian cu Michael in club babylon totul a reinviat erau toti prietenii lor si dansau cu totii, adica clubul se pusese din nou pe picioare ?... cine poate sa imi explice va rog ?

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez