miercuri, 23 septembrie 2009

Queer as Folk – 01x02

Publicat de FLORIN la 15:13

Episodul 2 se deschide cu botezul micului nou-născut al lui Melanie şi Lindsay, eveniment pe care Brian îl evită în felul caracteristic până când află de o procedură medicală la care micuţul urma să fie supus. Intervenţia lui naşte divergenţe între Melanie şi Lindsay, divergenţe peste care un cuplu stabil ca şi cel format de cele două reuşeste să treacă.

Între timp, Emmett pare să se fii îndrăgostit de un bărbat de origine japoneză pe care nu îl înţelege. Deşi Michael află că este un prostituat, îl lasă pe Emmett să îşi continue mica fantezie pentru o zi până când „păpuşa” japoneză ajunge în braţele unui necunoscut.

Justin continuă să apară în calea lui Brian. Surprinzător, acesta nu mai pare atât de deranjat. Michael e cel care simte cum îl pierde pe Brian, deşi momentan e doar cel ce primeşte prosopuri peste faţă.

Partea a doua a episodului s-a mutat în Babylon. Multă muzică, multă mişcare, Brian cucereşte pe toţi, Justin intervine şi îi cucereşte el pe toţi, inclusiv pe Brian. Din depărtare, Michael înţelege ce se întâmplă. În plus, „relaţia” cu colega cu care a ieşit în oraş episodul trecut ajunge să se dezvolte. Cum va scăpa Michael? Vom descoperi împreună, deşi am eu o presimţire.

Ce nu mai îmi place la acest serial este că pe lângă sumedenia de scene explicite, consumul de droguri pare ceva normal. Producătorii au fost inteligenţi şi ne-au arătat riscurile la care se supun persoanele ce consumă astfel de substanţe printr-un incident pe care îl păţeşte Ted, care consumând ceva necunoscut din partea unei cuceriri, ajunge pe covorul casei sale într-o criză, în timp ce cucerirea fuge panicată.

De scăpat ştim că va scăpa. Ideea este ce implicaţii va aduce noua situaţie.

2 comentarii on "Queer as Folk – 01x02"

Anonim spunea...

Este episodul nr. 3, nu 2, asa e trecut peste tot, sezonul 1 avand 22 episoade.
Se pare ca in America toti consuma droguri. Eu n-am intalnit pe nimeni in Romania care sa ia droguri. Am fost la petreceri, cluburi etc si nimeni nu mi-a oferit asa ceva.

FLORIN on 23 septembrie 2009 la 21:18 spunea...

mi-am pus întrebarea cum să îl trec şi am ales varianta imdb, unde primul sezon are 21 de episoade.

cât despre consumul de droguri, s-ar putea să fie exagerat puţin, deşi e clar că existe diferenţe în această privinţă.

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez