marți, 22 septembrie 2009

Queer as Folk – 01x01 „Pilot” ( partea a doua)

Publicat de FLORIN la 14:32

Şi când să oprim televizorul surpriză ... episodul 1 continuă într-un mod cu totul surprinzător. Dacă în prima parte acţiunea începea în forţă printre biţi de muzică şi dansuri care mai de care mai provocatoare, această a doua parte continuă prezentarea personajelor scoţând în evidenţă un detaliu esenţial : cine este out şi cine este in the closet?

Justin, de exemplu, se strecoară prin vestiarele echipei de fotbal şi încă îi spune mamei că merge la o prietenă în serile în care e pe urmele lui Brian, de care spune că s-a îndrăgostit.
Brian e un om independent din toate punctele de vedere, căruia nu îi este teamă de posibilitatea de a fi văzut ca gay.
Ted îşi ascunde bine orientarea într-un calculator în faţa căruia stă cea mai mare parte din zi.
Emmett v-am spus că se vede clar că e gay.
Michael e cel mai ascuns. Singurul aspect care îl aduce în aria bârfelor este lipsa de interacţiune cu partenere. Astfel ajunge şi să îşi dea întâlnire cu una din colegele de muncă, unde recită recenzii ale meciurilor de fotbal din revistele de sport. Din fericire, Brian îl scoate de acolo.

Replica cu care îl convinge este una făcută să îţi atragă atenţia. El spune că „ există două tipuri de heterosexuali : cei care nu te plac pe faţă şi cei care aparent nu au nicio problemă cu alegerea ta, dar care tot nu te plac şi preferă să te evite” ( în mare). Alături de Ionutz am ajuns la concluzia că afirmaţia e o exagerare.

În rest, Brian îl evită pe Justin, Justin poartă o discuţie cu Michael, Michael speră încă la Brian ( cu care se pare că a avut o mică escapă pe care Brian o povesteşte în episod) şi Justin continuă să se ţină după Brian.

Întrebarea este până când?

Credit foto : SHOWTIME

2 comentarii on "Queer as Folk – 01x01 „Pilot” ( partea a doua)"

Anonim spunea...

Mi se pare aiurea ca Michael nu e out avand in vedere ce 'aspect de sorcova' are maica-sa.

FLORIN on 23 septembrie 2009 la 14:41 spunea...

Debbie e cel mai simpatic personaj din serial, iar Michael nu e out la locul de muncă.

Ce spui de Brian, care par atât de liber în gândire şi totuşi ...

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez