marți, 8 septembrie 2009

Nou film despre managerul Beatles

Publicat de FLORIN la 09:32

‚A life in the day’ este un nou film intrat în pre-producţie al cărui subiect este viaţa managerului formaţiei Beatles, Brian Epstein. Filmul scris de Tony Gottelson şi produs de David Permut ( Face Off) ar urma să apară în 2012.

Brian Epstein a fost primul manager al trupei Beatles, născut din părinţi de origine evreiască, fiind şi gay, confruntându-se de-a lungul vieţii sale atât cu antisemitismul, cât şi cu permanenta grijă de a se ascunde, homosexualitatea fiind ilegală în Marea Britanie până în 1967, anul morţii sale în urma unei supradoze. Avea 32 de ani.

Detalii despre subiectul exact al filmului şi asupra căror aspecte ale vieţii sale se va concentra nu sunt cunoscute în totalitate. Se pare că ar urma să se concentreze pe partea de impresariat şi pe modul cum munca sa a influenţat istoria Beatles. De altfel, încă nu este clar dacă în film se vor folosi cântece ale formaţiei. În ultimii ani, a apărut o ştire conform căreia John Lennon a avut o mică aventură cu Brian Epstein doar din mică curiozitate şi mare nebunie. De altfel, piesa ‘You’ve got to hide your love away’ se pare că a fost scrisă de John Lennon ca şi rezultat al luptei date de Brian Epstein de-a lungul vieţii sale.

0 comentarii on "Nou film despre managerul Beatles"

 

gay in romania Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez